I to jest wiadomość, jeszcze tylko ponownie odświeżona Jedynka w formie RE2 Remake i będzie petarda.
Ja cie... ależ Capcom gotuje... Ciekawe czy się kiedyś pokuszą o naprawienie Operation Raccoon City, bo choć wykonanie ujowe to jednak sam pomysł był ciekawy.
Via Tenor
Oglądałem wczoraj tą konferencje przyznam że jestem trochę w szoku chociaż krążyły plotki o Remakeu Code Veronica X... Ciekawe się to zapowiada. Przypominam że był to ostatni i zarazem najdłuższy Resident w starym stylu. Remake pierwszego Residenta zostawią sobie na koniec jako zwieńczenie całej serii xD. Ale komentarze pod filmem na YT tego zwiastuna są niezłe heh.
O tym się mówiło już od jakiegoś czasu, a dzisiaj DuskGolem, napisał, że RE:0 Remake miał być przed RE:V, ale prace na tym drugim szły zancznie lepiej i mamy co mamy...na szczęście :D
No i fajnie.... ale tylko te Residenty i residenty, i jeszcze monster huntery. a kiedy Devil May Cry 6? A kiedy Dino Crisis? Dożyjemy tych gier czy już nie? No i dziwna synchronizacja lip-sync.
Dobrze wiedzieć, znając Capcom stawiam na koniec lutego 2027 roku, który już się zapowiada ciekawie przez Tomb Rider: Legacy of Atlantis.