Komentarze do recenzji: Recenzja wczesnego dostępu Subnautica 2. To jeszcze nie pełna gra, ale już świetny survival

Forum Gry Przygodowe
Dodaj komentarz
19.05.2026 16:34
TraXsoN
1
2
odpowiedz
TraXsoN
138
Generał

Najgorsze że wczesny dostęp zaplanowany na 3 lata a ja w 10h na 100% ukończyłem fabułę i znalazłem wszystko co się dało, na ten moment to wciągające ambitne demko

19.05.2026 17:26
2
1
odpowiedz
Akuzativ1994
32
Konsul

Recenzja wczesnego dostępu, w dodatku o tak małej zawartości, to śmiech. Co następne? Recenzje szkiców koncepcyjnych? Ja rozumiem, że jedynka była w EA. Ale po tym jak odniosła tak wielki sukces, żeby dwójkę też dawać w EA? Rozleniwiamy twórców kupując i recenzując takie twory.

post wyedytowany przez Akuzativ1994 2026-05-19 17:27:21
19.05.2026 18:52
Rumcykcyk
3
odpowiedz
Rumcykcyk
137
Ojciec Zarazy

Mnie akurat niepokoi jedna rzecz, a mianowicie po co te nowe ikony i wszystko w sumie na siłę przerobione. Większość tych surowców dałbym kopiuj-wklej z poprzednich części ale dołożyłbym 10-15 nowych minerałów. Podobnie zmiana całego interfejsu i ekwipunku to masa poświęconego czasu żeby wymyślać koło na nowo. Ogólnie zostawiłym wszystko co było ale Subnautica 2 to powinna być wielkością 1 z dodatkiem, nowe biomy, nowe lewiatany, więcej nowych minerałów, więcej opcji budowania, nowe pojazdy, nowe schematy itd, a ci mi tutaj wymyślili nowe ikony minerału tytan, kwarc, szkło itp wystraszyli się, że gracze im zarzucą kopiuj-wklej więc poświecili sporo czasu na nowe ikony do starych przedmiotów.

Też nie mamy (lub nie doszedłem) noża ale za to mamy siekierkę. Według mnie zmiany wprowadzone na siłę bo efekt końcowy jest ten sam ot kotlecik ale w nowej panierce.

post wyedytowany przez Rumcykcyk 2026-05-19 18:53:58
19.05.2026 19:44
4
1
odpowiedz
dobaczenko
69
Konsul

Recenzja wczesnego buildu gry na 3 lata przed wydaniem...

30.05.2026 20:33
5
odpowiedz
mudflap12
8
Legionista

Nie no zajebiscie recenzja gry w wczesnym dostępie.
Kiedy recenzje gier po ograniu kilkugodzinnych wersji deweloperskich dla branży?

Forum Forum Gry Przygodowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl