Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do recenzji: Recenzja Star Fox. Nintendo wskrzesiło Star Foxa tak, jakby ostatnie 25 lat w grach prawie się nie wydarzyło

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
03.07.2026 22:43
1
2
odpowiedz
MangoJam
5
Junior

GRYOnline.plRedakcja

Super recenzja, prawie jak wyśniona!!! 🤫

post wyedytowany przez MangoJam 2026-07-03 22:44:17
03.07.2026 23:21
2
2
odpowiedz
1 odpowiedź
TobiAlex
228
Legend

I oczywiście, jak Nintendo obiecało, gra zawiera język polski! Hurrraaaaa. A nie, czekaj. Jezyk polski dostały 3 gry na krzyż w których jest tyle tekstu, co w moim komentarzu. Choć w tym momencie mój komentarz ma już więcej tekstu. Buhahahahha

04.07.2026 17:11
2.1
odpowiedz
NekoRei
6
Pretorianin

TobiAlex To prawda... Będzie można powiedzieć, że nintendo ma polskie wersję gier jak jakiś xenoblade dostanie napisy a nie mario kart, ale czego oczekiwać po firmie w której w ich flagowych grach, postacie nadal potrafią nie mieć nagranych głosów... PODOBNO w grach dla całej rodziny i najmłodszych gdzie dzieci małe przecież nie potrafią czytać... A nie czekaj... Zapomniałem, że przeciętny fan pokemon to ma teraz tak z 30-40 lat Bo dzieci grają teraz w robloxa i nawet nie wiedzą czym są pokemony. Koniec rantu XD

03.07.2026 23:25
Apsik
3
1
odpowiedz
3 odpowiedzi
Apsik
37
Ta od sociali

GRYOnline.pl

Czy mam Nintendo? Nie.
Czy zagram w to kiedyś? Pewnie nie.
Czy dobrze się czytało? Tak!

04.07.2026 00:45
WolfDale
😢
3.1
odpowiedz
WolfDale
109
~sv_cheats 1

Via Tenor

Apsik Nie masz Nintendo, złamałaś mi serce...

04.07.2026 11:43
Apsik
3.2
odpowiedz
Apsik
37
Ta od sociali

GRYOnline.pl

WolfDale Może kiedyś się to zmieni :D

04.07.2026 12:04
WolfDale
😁
3.3
odpowiedz
WolfDale
109
~sv_cheats 1

Apsik Oby nie za długo, bo nie wiem ile moje serce jeszcze wytrzyma.

04.07.2026 00:21
tynwar
4
odpowiedz
tynwar
105
Legend

hm to w takim razie to jest reboot? Bo na podstronie gola tej gry jest informacja o remake, więc pytam, bo jednak reboot i remake to dwie różne rzeczy.

05.07.2026 21:13
5
odpowiedz
Demilisz
210
Generał

A potem oh i ah, ze exy Nintendo mają wysoką średnia w agregatorach :)

Mam Switch 2. Ograłem demo Star Foxa, kupiłem niedawno grę (ale jeszcze nie odpalałem). Czy przyjemne - tak.

Nadal trudno nie odnieść wrażenia, ze gdyby to nie była marka Nintendo to ocena byłaby co najmniej punkt niższa :)

06.07.2026 09:17
6
odpowiedz
katai-iwa
73
Legend

Ciekawe ile razy jeszcze Nintendo będzie tę grę odświeżać :P.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl