Spidermanowi dawali 9 i 10 teraz dostali TAKI SAM GNIOT i z jakiegoś powodu płaczą.
Spidermanowi dawali 9 i 10 teraz dostali TAKI SAM GNIOT i z jakiegoś powodu płaczą.
Poziom tego forum gola te dno i zniechęca dzięki takim typom
Nigdy nie zrozumiem fenomenu gier na licencji Marvel'a nic mnie w nich nie urzeka.
7.0 i brak jeszcze Magneto i Xaviera? Pffff. Podziękuję - ogram jak będzie kosztować poniżej 80 zł.
Pytanie czy Insomniac miał problemy nad produkcją tej gry. Taki jakiś biedny ten tytuł się wydaje, jak ten X-Men Origins: Wolverine od Activision sprzed prawie 20 lat.
Takiej oceny się spodziewałem, bo już na zwiastunach było widać, że nic więcej ta gra nie oferuje. Mogli zrobić jedną grę o X-Menach i z kilkoma grywalnymi postaciami z tej drużyny albo jeszcze lepiej z grafiką jak w serialu X-Men '97.
Mnie sie juz Spiderman nie podobal (popluczyny po Batmanie), do tego nawet nie podchodze.
Mając do wyboru dawnwalkera lub to nie zastanawiał bym się, już Spider-Man cierpiał na złe decyzje twórców ale jednak wciąż był bardzo fun to Play. Tutaj wygląda to trochę jak wybrakowany produkt w porównaniu do ich poprzednich gier Zresztą już lepiej wydać kasę na coś na promce, space marine 2 jest teraz za 50 zł na steam.
Poziom prowadzenia gracza za rękę markerami, wstęgami i innymi cudami bywa absurdalny;
Jest szansa na rozwinięcie tego? Bo pojawiają sie głosy, że WSZYSTKO da się wyłączyć, wszystkie te pierdółkowate podpowiedzi.
Da sie zagrać w Wolverina bez podpowiedzi : śladów stóp, niebieskiego pierda, białych flag, białej farby, migających wielkich świateł, pulsujących świateł, dźwięków i innych? Goły ekran bez niczego, sama gra?
ALE - gra ma naprawdę dużo opcji dostępności, więc istnieje jakaś tam szansa że coś mi w tym zalewie różnych funkcji umknęło albo źle zinterpretowałem opis. No i nie wiem jak wygląda sprawa na wyższych poziomach trudności, bo ich nie ruszałem - ich opis natomiast sugeruje że zmienia się wyłącznie to jak ciężkie są walki, inne elementy zabawy nie są ruszane.
„nie wiem jak wygląda sprawa na wyższych poziomach trudności, bo ich nie ruszałem”
„system walki […] nie oferuje też jakiegoś wyzwania”
hmmmm.........
7 daliście tylko dlatego żeby nie nyło za dużej kontrowersji i dobrze o tym wiecie. Ta gra to 6/10.
Coś złego dzieje się w Insomniac. Spider Man 2 też wydawał się fabularnie jakiś pocięty. Teraz Wolverine który jest jeszcze bardziej biedny, jakby ktoś przyszedł do nich w trakcie prac i powiedział - macie to wydać teraz i guzik mnie obchodzi że gra jest nie skończona.
Ale się jaram jutro zaczynam swoją przygodę z Wolverine platynę wbiję z wielką przyjemnością czekam też na Rayman legends retold launch edition i oczywiście na Until dawn 2 platyna obowiązkowa w Until dawn 2 w jedynce wbiłem platynę to i w dwójce dam radę pozdrawiam idę oglądać słodkie anime dziewczynki piękne nasze.
Czemu ten logan wygląda tak że masz ochotę go przytulić i powiedzieć nie łam się mordo będzie dobrze. Czy studia playstation umieją robić już tylko kopie Joela i Aloy? jako protagonistów?
Przecież to jest wolverine. I nie wiem nie znam się na komiksach może są takie że jest on smutnym panem który w przerwach od bycia smutnym sobie ciacha oprychów, może tak jest bo ja oglądałem tylko kilka filmów i kreskówkę kiedyś tam i tamten logan to był kocur, do tego wściekły i z ostrymi pazurami!
Ale co do samego wyglądu, no to też tak średnio mi się podoba, bo wygląda jak taki misiaczek, ale też nie winiłbym tu aktora, który użyczył głosu i twarzy, tylko sam model w grze kiepsko sfinalizowali.
Wystarczy chwilę obejrzeć jakikolwiek gameplay żeby ryć ze śmiechu z tej niebieskiej linii wskazującej drogę do celu w grze gdzie cały czas chodzi się dosłownie korytarzem bez rozwidleń a jak była sekcja ze skakaniem to prosta droga jest wymalowana białą farbą i latarniami. A tak to wygląda jak chodzona bijatyka z dużą ilością krwi
Logan z twarzy to kolejny po Bondzie klon Henia z KCD. Jeden aktor jeździ po studiach czy oni kopiują od siebie tę postać 😐
Tak jak pisałem, gra przereklamowana. Gry robione na podstawie filmów czy seriali jakoś za specjalnie rzadko kiedy wychodziły dobrze.
Mogli zrobić z tego albo otwarty świat taki jak w Days Gone, albo kilka lokacji pół otwartych pomiędzy, którymi można przeskakiwać jak w God of War lub Alan Wake 2. Rozgrywka oczywiście z uwzględnieniem mocy Logana coś w rodzaju the Last of Us + God of War.
zawsze wydawało mi się, że samograje sony to gry dla idiotów ale tym razek chłopaki rozbili bank
Miałem ochotę na ten tytuł po udanym Spider Manie 2, ale za tak biedną grę, która opiera się w całości na walce i jest pewnie przy tym dość krótka na pewno nie dam 350 zł czy nawet 280 (po tyle chodzi na Allegro), ze 100 zł mógłbym dać.