Szczerze nigdy nie byłem wielkim fanem Gearsów, ale w tę odsłonę zagram, bo nie wydaje się taka wokowa jak gry od Sony.
Te same mordy, postacie, bronie, lokacje, przeciwnicy, stylistyka i kolory gry i tak dokładnie od 20 lat, nie żeby był to jakiś minus ale tak tylko to zauważyłem.
Pamiętam jak gra wyszła w 2006 roku to robiła ogromnie wrażenie, gra dla której kupowało się Xboxa i Sony nie istniało ze swoim śmiesznym PS3 w 2006 roku, gra rywalizowała też w branży ze strzelankami które dotychczas były domeną PC-tową zwłaszcza w latach 2004-2005.
Dzisiaj wychodzi nowa część i takie meh, marketing zerowy, najgorzej promowana gra AAA w ostatnich dwóch miesiącach.
I znowu on, naczelny znawca gier, w które nigdy nie zagra.
Możesz to rozwinąć co masz na myśli, a przepraszam nie potrafisz napisać więcej niż pół linijki tekstu:
https://www.gry-online.pl/users/imperatorkurczak/komentarze/y315cbd4
Naucz się pisać więcej to dostaniesz 🥇
Tymczasem 🖕
chyba się skusze na te grę ale mam na oku onimusha way of the sword tyle ze nie wiem która lepsza a chce instalować na nowego laptopa z rtx 5070 Ti i by mi chodziła jak najpłynniej - co polecacie ?
A te Gearsy są ponoć w GP, wiec jak nie chcesz wydawac 300zl to mozesz oplacic raz abonament za 54 zl na PC i sprawdzic.
Na pewno kupię, zwłaszcza że to jest prequel! Szkoda, że 2, 3 i Judgement dalej nie wydano na PC :(
zbyt silna obecność Mags Carter, przez co pozostali bohaterowie znikają w tle;
Ciekawe czemu? Hmmm ;)
Ogólnie w tej grze Marcus i Dom idą na drugi plan, są totalnie olewani, pierwsze skrzypce gra Mags (bardzo kobiece imię) oraz Lucas (ogólnie bardzo głupi) obie postacie nie mają nic ciekawego ani za dużo do powiedzenia.
Szkoda, bo gra błyszczy gdy na chwilę przed szereg wychodzą Dom i Marcus.
Bardzo dziwny wybór ze strony Coalition, które będzie się ciągnął jak smród po gaciach.
Gdyby komuś było mało silnych kobiet to jeszcze jest pani Kapitan Grey też niezbyt urodziwa ;)