Wczoraj odpaliłem po raz pierwszy od update'u "enhanced", gra działała bardzo dobrze, a teraz jeszcze lepiej. Stałe 120 klatek na najwyższych ustawieniach, w ogóle się nie krztusi, a wygląda obłędnie. Nie wiem jeszcze tylko jak z tym rozwojem charakteru Kliffa, bo gość nadal milczy jak zaklęty i robi miny w każdym dialogu :P
Trzeba jakieś kupo konto założyć na szybko XD Chętnie sprawdzę, w średnio dobrych warunkach, ale będe wiedział czy mi to siada. A podobno da się to robić bez limitów odświeżeń.
Wypróbowałem. Nie spodziewałem się, że ta gra to takie dno XD Lądujesz w pobliżu jakiejś wioski, gdzie nie ma nic ciekawego do robienia, możesz się tylko przywitać z mieszkańcami. Po prostu cała wioska statystów, to samo na drogach i wsiach po drodze. Idę zatem do znacznika z celem, bo pisze żeby załatwić tam jakiegoś bossa. Zajmuje dotarcie tam parę minut, po drodze ładne lasy/krajobrazy tylko kompletnie nie ma tam nic co by mogło zainteresować, poza parciem prosto przed siebie do znacznika (no raz może zaatakowali bandyci przed mostkiem). Walka to z kolei jakaś komedia. Dochodzę do obozu, tam rozwalam całą wielką bandę przeciwników spamując LPM bez jakiegokolwiek składu. Nawet nie wiedziałem co się działo na ekranie. Potem dochodzę do bossa. Tu powtórka - naparzam LPM i zaraz nie ma połowy HP. No to się wyłączyło demo, bo niby czas się skończył.
Ok. Nie trzeba nawet konta zakładać.
Gra się średnio, bo wiadomo lekka pikseloza. Ale na same ogarnięcie systemów to musiałbym chyba z 3 godziny poświecić ;D Ogrom tego. A na klawiaturze te przyciski są tak dziwnie porobione. Nie wiem jak zmienić czary, style walki.Ale mam za sobą pierwszą walkę z bossem. I szczerze ta gra mnie nie porywa. Gdybym grał nie przez streaming to może byłoby inaczej. Ale no sama ta walka i świat mnie nie porywa. Musiałbym chyba w tym posiedzieć z 20 godzin. Bo na razie próbowałem tego co mogę w demie przez 2 godzinki. I mnie tam prawie wszystko odpycha ;D