Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Przetestuj Crimson Desert za darmo. 20-minutowe demo dostępne z poziomu przeglądarki

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
01.09.2026 08:10
Ku'gath
1
odpowiedz
Ku'gath
139
Ojciec Zarazy

Kombinują niemiłosiernie jak gra została już złamana jakiś czas temu.

01.09.2026 08:11
Sepecha
2
odpowiedz
Sepecha
4
Centurion

Wczoraj odpaliłem po raz pierwszy od update'u "enhanced", gra działała bardzo dobrze, a teraz jeszcze lepiej. Stałe 120 klatek na najwyższych ustawieniach, w ogóle się nie krztusi, a wygląda obłędnie. Nie wiem jeszcze tylko jak z tym rozwojem charakteru Kliffa, bo gość nadal milczy jak zaklęty i robi miny w każdym dialogu :P

01.09.2026 09:12
3
odpowiedz
toyminator
103
Legend

Trzeba jakieś kupo konto założyć na szybko XD Chętnie sprawdzę, w średnio dobrych warunkach, ale będe wiedział czy mi to siada. A podobno da się to robić bez limitów odświeżeń.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl