No i od teraz portale z grami będą generować się same! ;)
Gdy durne AI zrobiło lepszą stronę niż programiści za grube tysiące :D
Ten wygenerowany przykład strony gry-online wygląda 1000 razy lepiej niż to, co odwaliliście Wy.
Mamy pod ręką dosłownie najważniejsze rzeczy od razu po wejściu, a nie jak u Was, trzeba się przeklikiwać,przewijać itd.
Myślę, że większość po zobaczeniu tego pomyśli dokładnie tak samo.
To nic rewolucyjnego, bo AI zapewne bazowało na jednym z wielu (i to z tych prostszych) szablonów do Wordpressa. Swoją drogą szablony też za chwilę odejdą do lamusa, bo do WP jest już wtyczka oparta na AI, która potrafi zaprojektować stronę, dopasowaną do potrzeb użytkownika.
Fiat 126p to akurat popularny model, spróbowałem wygenerować coś mniej znanego z PRL to już stworzyło jakąś dziwną hybrydę z kilku samochodów.
Tylko czekać ja całkowicie ludzie od reklam i marketingu będą zbędni. Wzrośnie liczba podrabianych zajęć, dokumentów czy strony internetowe.
Ale robi. Chat miał problemy z polskimi literami, a już nie ma i mi super zrobił okładkę bo miał problem z tytułem. Cieszę się z tek aktualizacji.
Setki mld. zainwestowane po to, by wygenerować menu restauracji. Jestem pod wrażeniem, naprawdę...
Wygeneruj obraz strony głównej portalu gamingowo-technologicznego na przykładzie https://www.gry-online.pl/.
Czytelnicy coraz głupsi. Nie odróżniają obrazka wygenerowanego na podstawie strony od działającej strony.
Natomiast w wygenerowanym menu z pierogami jest przynajmniej jeden płatny font. Rozumiem że właściciel narzędzia si kupił prawa do jego wykorzystania.