"...równolegle powstaje następna odsłona serii, która znów skupi się na Kratosie"
Samce alfa westchnęli z ulgą 😏
Jestem w szoku, że nie boją się konkurencji ze strony Tomb Raidera, który wychodzi kilka dni później
"...równolegle powstaje następna odsłona serii, która znów skupi się na Kratosie"
Samce alfa westchnęli z ulgą 😏
pełni lęków miłośnicy bezpieczeństwa korporacyjnego nerwowo wstrzymują oddech

Widać w Requiem jak Path Tracing robi robotę.
Choć z drugiej strony w AW2 ryjce wyglądają bardzo dobrze nawet z bez RT. Więc to też silnik gry, Northlight to wyższa półka.
Tomb Raider 12 lutego, God of War Laufey 16 lutego, Fable 23 lutego (wersja Ultimate 5 dni wczesniej) a jeszcze w lutym ma wyjsc Metro 2039, masakryczny to bedzie miesiąc, ciekawe ktora z tych gier jednak w tym miesiacu nie wyjdzie
Niepotrzebne narzekania na główną bohaterkę tak jak w przypadku Star Wars Outlaws znowu przykryją rakowy gameplay czyli interaktywny prosty film akcji wymieszany z mniejszymi lub większymi elementami QTE, w przypadku Star Wars Outlaws było to ciągłe markowanie, oznaczanie przeciwników lub zdejmowanie każdej szturmowca jednym przyciskiem od tyłu.
Odtrąbią sukces, ale nie podadzą liczby sprzedanych egzemplarzy, potem zwalą winę na hejterów, że gra się nie sprzedała.
Oho jedyna gra od początku generacji czyli 2020 roku w którą serio bym chciał zagrać i dla której rozważałbym kupno PS5 gdybym miał dalej PS4. Tak się składa że sprzedałem konsolę, szkoda że zrezygnowali z wydawania exów na PC. Na szczęście sporo dobrych gier jak Days gone, TLOU 1/2, Uncharted4, 2 GOWY, 2 spidermany i horizony wydali na PC. Mam nadzieję, że po rezygnacji z pudełek na tyle im spadną słupki wszystkiego a gracze przejdą na PC(tak jak ja) przez co Sony wróci do wydawania gier. Właściwie to najlepiej by było jakby w ogóle ta konsola padła całkowicie ale sony zostałoby przy tworzeniu gier na PC i sprzedaży padów kompatybilnych do pc(plug play jak xboxowy).