A gdzie jakiś gameplay??? Ludzie serio robią preorder na grę której nawet jeszcze nie widzieli na oczy? XD dostaliśmy obrazki które nawet nie są z gameplayu i kilka cutscenek z gry i tyle. Nic nie wiadomo. Preordery ruszają a gry nadal nie widzieliśmy w akcji XD jeszcze się okaże, że to gta wcale nie jest takie super.
Pudełko bez płyty droższe o 50 zł niż cyfrowa wersja. A potem wydawcy: "Widzicie? Tylko 1% graczy kupiło wersje fizyczną!"
Dobrze że nie kupiłem jeszcze PS5 Pro z napędem bo miałem zamiar przed GTA
I tak cud że taki moloch będzie śmigał jako tako na tych starych konsolach.
Byle do wersji na PC.
I tak cud że taki moloch będzie śmigał jako tako na tych starych konsolach.
Byle do wersji na PC.
Niektórzy serio aby połechtać swoje ego będą okłamywać samych siebie.
Lubisz słabszą jakość? Spoko, masz prawo, ale jest to dość dziwne podejście.
RDR 2 na ps4 wyglądało dobrze i sprawiało frajdę przy ogrywaniu.
Po prostu gra rozwinie swoje skrzydła kiedyś na najnowszych konsolach i komputerach.
Nie mam nic do konsolowców, pecetowców.
Nie mam ciśnienia zagrać zaraz w to na premierę. Spokojnie poczekam.
Co nagle to po diable :)
grać w kąkuter = grać na PC
grać w telewizor = grać na konsoli
konsola kiblowa... to odziwo telefon
W tamtym zdaniu uszczypliwość sobie oszczędziłem.
Via Tenor
Nie no, prawie byłem przekonany by pre-orderować ten strój Crockett'a ale mówię sobie NIE...
Jednak skin z marihunałen do MAC10 mnie totalnie kupił.
Biere!
Pudełko bez płyty droższe o 50 zł niż cyfrowa wersja. A potem wydawcy: "Widzicie? Tylko 1% graczy kupiło wersje fizyczną!"
Dobrze że nie kupiłem jeszcze PS5 Pro z napędem bo miałem zamiar przed GTA
W Media Markt 399zł za podstawową wersję. 😂😂😂
No i tak jak myślałem jest cena 100 USD, a nawet więcej - w polskich sklepach xD
Fakty są takie:
PREORDER jest tańszy i ma sens ze względu na możliwość pobrania od 12 listopada.
Nie ma wyjścia. Trzeba brać.
I tak łaskawie że po kursie z dolara a nie euro. Mimo że cena wysoka to akceptowalna.
Jak będzie w końcu premiera to na ten portal nie będzie można wchodzić przez jakieś pół roku minimum. 9 na 10 to będą newsy dotyczące właśnie tej gry... . 😐
Cóż preorder złożony współczuję graczą pc tyle lat przed nimi czekania na gorszą wersję którą będą jak zawsze przez rok naprawiać o ile wyjdzie na pc patrząc na to co się dzieje to takie pewne nie jest.
Kogoś obraziłem?
No cóż, pewnie jakbym się identyfikował jako kawałek papy z dachu mógłbym mówić wszystko, a będąc normalnym, w obecnym internecie trzeba się jednak pilnować.
Dziękuję za zwrócenie uwagi, postaram się ubierać swoje zdanie w milsze słowa, żeby się płatki nie urażały.
To akurat mało ważne. 🤣
Tutaj chodzi o fakt, że jak ktoś dostaje kasę za niewykonaną jeszcze pracę i wie, że co by nie było i tak już się obłowił, to za wała pana nie będzie miał motywacji do dalszej sumiennej pracy i w dupie mam gadki, że to rockstar, bo od lat niczego nie wydali tylko żerowali na gtav.
Preordery to tak branży który ją pogrąża.
No gry raczej nie braknie na cyfrowych półkach ha ha. Ja także zdecydowanie wolę wersję na PC niż marne 30 klatek na telewizorze i konsoli. Monitor mam wielkości telewizora więc spoko, a jakość obrazu nieporównywalna do tego mocarny pc i to będzie przyjemność.
A nie zapominajmy o obowiązkowych patchach i innych poprawkach.
Także chętnie poczekam, ale jak ktoś ma konsolę to czemu nie pograć już w listopadzie, też spoko opcja.
Ja tam wszystkim nam życzę aby to była naprawdę zjawiskowa giera.
Zrozumcie jedną rzecz- ja np teraz mam kasę luźną to biorę pre order i mam już kupione, za jakis czas mogę to wydać i bym musiał brać z normalnego budżetu ... a poza tym ja i tak to kupię od razu i tyle, nie oszukuję się co do tego. Z dodatkiem Lord of Hatred było to samo u mnie
Przypomnialo mi sie jak GTA V wyszlo na PS4/XONE, to bylo zatrzesienie edycji na PS3/X360, juz nikt nie chcial tego skupowac bo pulki zaginaly sie od egemplarzy. Mozna bylo sie rzucac tymi pudelkami bo byly niewiele warte, gdzieniegdzie szlo sprzedac je jeszcze po 5zl. Troche sie nie dziwie ze poszli w te strone.
A gdzie jakiś gameplay??? Ludzie serio robią preorder na grę której nawet jeszcze nie widzieli na oczy? XD dostaliśmy obrazki które nawet nie są z gameplayu i kilka cutscenek z gry i tyle. Nic nie wiadomo. Preordery ruszają a gry nadal nie widzieliśmy w akcji XD jeszcze się okaże, że to gta wcale nie jest takie super.
Wystarczy, że zrobili z policją to samo co w GTA V i będzie słabo. Ten sam problem dotyczy RDR2 i wszyscy wyskakują z tyłka na nas, a nie daj boże jedź w okolice New Austin to zabija cie niewidzialny snajper. Żeby się tak napalać albo żeby specjalnie kupować konsole to szaleństwo.
Kupujcie koniecznie bo braknie kodzików na wersję cyfrową! Tylko wysłanie pieniędzy już teraz pozwoli osiągnąć dokładnie to samo co kupienie na premierę!
W PS store jest za 349zl nie bede doplacal 50zl za bezwartosciowy kawalek plastiku ktorego do butelkomatu nawet nie wrzuce.
Ludzi z fomo jest w sieci już tak dużo, że niedługo zjawisko to będzie opisywane jako nowe psychiczne zaburzenie, występujące na równi z epidemią depresji. I jeszcze jeden z drugim próbuje to uzasadniać, że nie nie, i tak bym kupił xD ludzie, jesteście chorzy. Jeszcze, żeby to dotyczyło jakichś fizycznych edycji, których ilość jest ściśle ograniczona, to wtedy byłoby to zrozumiałe. Sam na taką "polowałem", ale w obecnej sytuacji kompletnie traci to sens. Argumentowanie, że "i tak bym kupił", albo "to moja sprawa na co wydaje pieniądze", jest jak tłumaczenie alkoholika, "jakbym chciał to bym przestał", albo "pije za swoje". Kompletnie nie dociera. I abstrahując od osobistych powodów to przecież przez właśnie taki bezmyślny owczy pęd, dziś mamy totalnie zniszczony rynek fizycznych wydań. Na PC już od dawna nie istnieje, ale jak widać korporacje mają podobne plany - najpewniej skorelowane z kolejną generacją konsol, które będą pozbawione napędów - również co do konsolowego rynku i wygląda na to, że wybór jaki padł akurat na najgłośniejszą premierę od dekady na którą wszyscy patrzą, nie jest przypadkowy. To ma być jasny sygnał dla graczy i reszty wydawców. I pamiętajcie, dawniej "rewolucję" przejścia z płyt na cyfrową dystrybucję na Steama, argumentowano chęcią zredukowania kosztów produkcji oraz dystrybucji, co miało z korzyścią przełożyć się na tańsze dla graczy gry, oraz oczywiście no bo jakby inaczej, naszą wygodą xD. Temat rzeka i wałkowany pewnie w setkach miejscach, tysiące razy.
Jako fan pudełek wkurzyłem się gdy dowiedziałem się, że nie będzie płyty. Ale jako fan GTA prawdę mówiąc co to mi zmieniło? Raz, że na półce będę miał jedno pudełko mniej. Dwa, że po prostu nie kupię pustego pudła tylko zapłacę mniej (żeby nie było nie twierdzę, że mało) za grę w sklepie cyfrowym na kilka dni przed premierą jakoś jak uruchomią preload.
Ja wiem, że się polskie społeczeństwo się bogaci, ale 349 zł w najtańszej opcji? I ludzie to kupią? Niezły cyrk.