Komentarze do wiadomości: Premiera Assassin’s Creed: Black Flag Resynced. Recenzenci są zachwyceni, ale uważaj na jeden błąd

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
09.07.2026 15:09
GreedFire
1
1
odpowiedz
GreedFire
54
Pretorianin

Jak recenzenci zadowoleni tzn że gra to gówno.

09.07.2026 15:31
maciell
1.1
2
odpowiedz
maciell
141
Senator

GreedFire Oj boli tylna czesc plecow. Nikt ci nie kaze grac. Po co takie smerfy marudy wchodza w topici gier w ktore nie zamierzaja grac i psuja przyjemnosc innym. Serio masz tak zalosne zycie, ze musisz gownem obsmarowywac wszystko co tobie nie podchodzi. Ja nie wchodze w topici gier o Diablo ani innych gier i nie smece moich opinii bo rozumiem, ze inni ludzie czerpia z tej gry przyjemnosc i nie chce im jej psuc. Maly smutny czlowieczek.

post wyedytowany przez maciell 2026-07-09 15:41:10
09.07.2026 15:19
maciell
2
odpowiedz
maciell
141
Senator
Wideo

Preorder sciagniety. Zostalo 40 minut.
https://www.youtube.com/watch?v=BdFWravCxd0 - opinia po przejsciu gry na 100%. Ten pan znany jest tego, ze ocenia gry po przejsciu i jest mega obiektywny. No i generalnie poleca gre. Dla mnie to wystarczajaca ocena.

ps. Gra jak praktycznie wszystkie gry UBI natywnie obsluguje pady od ps5 Dualsense na PC. Wbrew pozorom duzo firm tego nie robi. Tez mi sie wydawalo, ze haptyczne triggery to marketingowy belkot. No, ale teraz zawsze przed zakupem sprawdzam czy gra obsluguje dualsense na pc. Te efekty dobrze zaimplementowane naprawde robia robote i poglebiaja immersje. Czy to gdy postac idzie w desczu, galopuje na koniu, czy pociaga za spust bronii, naciaga i puszcza cieciwe luku etc etc.

post wyedytowany przez maciell 2026-07-09 15:24:01
09.07.2026 16:03
GraczR
3
odpowiedz
1 odpowiedź
GraczR
42
Centurion

Macie już dostęp?

09.07.2026 16:04
Bukary
3.1
odpowiedz
Bukary
248
Legend

GraczR

Nie. Jest chyba jakieś opóźnienie.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl