widze brak optymalizacji i szczyt lenistwa nie przeszkadza. Gracze to jednak banda debili.
Moim zdaniem jest to prawdopodobnie najlepsza gra LEGO wszech czasów, najlepsza gra o Batmanie wszech czasów i moja nowa ulubiona gra wszech czasów.
Daliście taki tytuł bo jakiś anonim z internetu tak napisał? Chociaż zapomnieliście słowa prawdopodobnie, dodatkowo ta seria gier jest ta specyficzna i jest z nią tak jak z realnymi klockami LEGO gdzie nie każdy lubi daną serię i nie każdemu podejdzie dany klimat i postacie, np. dla jednego uniwersum DC może być niebawialne i niegrywalne, a dla drugiego to samo może dotyczyć Gwiezdnych Wojen, a jeszcze ktoś inny dobrze się będzie bawić tylko w Harrego Pottera.
Dla mnie pod tym względem najlepsza gra jaka powstała w tym uniwersum to Władca Pierścieni.
Cieszy mnie ta wiadomość, bo to świetna gra i optymalizacja dobra, mimo że wymagania zapowiadały co innego.
Oceny są póki co od osób co zapłaciły za wcześniejsze granie więc logiczne że nie będą dawali niskich not.