Szanuję za szczerość bo na X czy YT latało już kilka commentary, że to klon GTA. A to tylko i aż nie tak duży open world z jazdą samochodami i lutowaniem ludzi po pyskach, aby zarobić na długi.
25 dolarów to tanioszka, ale poczekam na informacje o optymalizacji bo UE5 to red flag.
nie za ciekawa gra , wydadzą pewnie i zapomną o grze :D
Ostatnią grę też porównywali do GTA i wyszła z tego kupa. Tu też tak będzie?
---
3 minuty później
Widziałem ten filmik w newsie ale wygląda to strasznie słabo i do tego jest drętwe. Ja wiem że trudno jest zrobić taką grę z otwartym światem z fajną fabułą i postaciami ale puki co słabo to wygląda. Zobaczy się po premierze.
Wszystkie Just Cause byly dla mnie super. moze mialy swoje wady ale dawaly mnostwo frajdy. opcja na czyszczenie mapy jak w Farcry tez super jak chcemy sie odchamic i poprostu siac demolke bez zbednych ograniczen nakladanych przez misje fabularne. To powoduje ze czekam mocno na Samsona. Niepokoi tylko cena. podejrzanie niska
Te słowa w tytule to słowa twórców? Poza tym określanie ceny gry na podstawie liczby godzin to debilizm. Niektóre gry idąc tą logiką to by kosztowały po 200$ jak nie więcej, a jeszcze do czasu gry to czasami krótsza gra jest o wiele lepsza niż ta na setki godzin, jeśli to są setki godzin tępego grindu, albo biegania po całej mapie i szukania różnych pierdół. Wolę krótsze gry, ale ciekawe niż długie i nudne. Chociaż jedno drugiego nie wyklucza. Może być długa i fajna, ale też krótka i nudna.
Szkoda, na steam jak na razie ocena 'miszana miszana' a ledwo 3 tys. graczy, czyli można usunąć z listy życzeń :P
Niestety ale z recenzji wynika fatalny stan techniczny... to tyle jeśli chodzi o pierwsze wrażenie, tego już nie naprawią żadną ilością patchy. Nie pojmuje tej autodestrukcji u części twórców, wydawanie technicznego bubla jest praktycznie równe z pogrzebaniem szans na jakikolwiek sukces.
Słabo to wygląda, nie najlepiej działa i gra się w to tak sobie. Nie ma Samson podjazdu do Sleeping Dogs, które wyszło 14 lat.
To jest właśnie obraz dzisiejszej branży gier, byle coś wydać, byle jak, często gorsze pod każdym względem niż podobny tytuł z przed 10-15-20 lat.
Via Tenor
Produkcja nie zaoferuje polskiej wersji językowej.
Ok.
Tylko później się nie dziwcie że macie słabą sprzedaż i mało osób gra w jednym czasie ;)
Strasznie drętwe, szarpane animacje postaci. Ale nie ma co sie dziwić od gry takiej klasy i nie ma co wymagać od nowego małego studia, a że to weterani o niczym nie świadczy.
Aha, i z tym że gra jest brutalna to gruba przesada.