Komentarze do wiadomości: Porównują ich do GTA, ale twórcy nowej premiery stawiają sprawę jasno: Samson idzie własną drogą 25 dolarów za 25 godzin zabawy

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
08.04.2026 12:54
eJay
1
1
odpowiedz
eJay
263
Quaritch

Szanuję za szczerość bo na X czy YT latało już kilka commentary, że to klon GTA. A to tylko i aż nie tak duży open world z jazdą samochodami i lutowaniem ludzi po pyskach, aby zarobić na długi. 

25 dolarów to tanioszka, ale poczekam na informacje o optymalizacji bo UE5 to red flag.

08.04.2026 13:13
2
odpowiedz
Ingolosio
22
Chorąży

nie za ciekawa gra , wydadzą pewnie i zapomną o grze :D

post wyedytowany przez Ingolosio 2026-04-08 13:17:43
08.04.2026 13:45
3
odpowiedz
sabaru
34
Senator

Ostatnią grę też porównywali do GTA i wyszła z tego kupa. Tu też tak będzie?
---
3 minuty później
Widziałem ten filmik w newsie ale wygląda to strasznie słabo i do tego jest drętwe. Ja wiem że trudno jest zrobić taką grę z otwartym światem z fajną fabułą i postaciami ale puki co słabo to wygląda. Zobaczy się po premierze.

post wyedytowany przez sabaru 2026-04-08 13:49:12
08.04.2026 13:58
id404
4
odpowiedz
id404
3
Legionista

Wszystkie Just Cause byly dla mnie super. moze mialy swoje wady ale dawaly mnostwo frajdy. opcja na czyszczenie mapy jak w Farcry tez super jak chcemy sie odchamic i poprostu siac demolke bez zbednych ograniczen nakladanych przez misje fabularne. To powoduje ze czekam mocno na Samsona. Niepokoi tylko cena. podejrzanie niska

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl