Komentarze do wiadomości: Ponad 8 milionów osób na Steam odebrało za darmo wybitny polski symulator. Niektórym graczom cała akcja wyraźnie się nie spodobała

Forum Gry Symulacyjne
Dodaj komentarz
06.04.2026 11:32
Pshemeck
1
2
odpowiedz
Pshemeck
61
Semper Invicta

Udostępnili za darmo tylko podstawkę, dodatkowo wyszła już druga część.  Niektórzy wszędzie widzą problem.

06.04.2026 12:38
😂
2
odpowiedz
JakisChlop
17
Chorąży

Ludzie potrafią się uczepić o wszystko, więc dla odmiany podam swój przykład :P Kupiłem Rocket League, gdy jeszcze był sprzedawany. Potem zakupiłem DLC. Następnie, kiedy gra przeszła na F2P to osoby, które wcześniej zakupiły tylko podstawkę, to dostały DLC za darmo. Ja natomiast miałem zakupione DLC, więc co dostałem za bycie tak hojnym? Guzik dostałem xD I co? Nie chodzę i nie wystawiam negatywów, gdzie się da. A w zasadzie mam powody za ten śmierdzący wałek, który mi zapodali, prawda?

Forum Forum Gry Symulacyjne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl