Nie powinna być zagrożona.
Jak w GameDevie uzywaja wyrazenia "Nie powinna" to znaczy ze na 99% bedzie przelozona :D
Jak zawsze kibicuje każdemu studio, a tym bardziej z Polski, to tym razem mój gamingowy zmysł krzyczy że to będzie klapa. Obym się mylił
Na rynku AA/indie w takich produkcjach robi się powoli tłok. Jak ta gra będzie po prostu poprawna, a nie zachwyci fabułą, to umrze w gąszczu innych tego typu gier. Bo studio jest znane, ale raczej w Polsce i to wśród raczej obeznanej w branży grupie graczy, której ścierwa nie sprzedasz...
Ja się tam nie martwie jakoś strasznie, bo inwestorem jest NetEase. Jak nie wyjdzie, to oni przede wszystkim stracą. I ewentualnie trochę prezesostwo.
Hmm...trochę mnie ciekawi, a trochę mam obawy. Niektóre pomysły wydają oryginalne, a niektóre fragmenty gameplayu za to koślawe. Trudno przewidzieć w którą stronę to pójdzie.
Czekam, ale kiedy to by miało wyjść?
Takie okienko na wydanie tej gry to raczej sierpień - wrzesień. Później to GTA wszystko wymiata, no i Fable też wychodzi.
A to walić tych mięczaków. Jak gra jest już grywalna to mogą ją wydać dzisiaj. Albo gadają bzdury albo są mięczakami.