Komentarze do wiadomości: Polska gra survivalowa, w której staniemy oko w oko z nieznającą litości siłą natury, zaprasza graczy do wkroczenia w płomienie. Liczby sugerują wielkie wyzwanie

Forum Gry Przygodowe
Dodaj komentarz
25.04.2026 18:27
baltazar1908
1
1
odpowiedz
baltazar1908
48
Generał

The Invicible bardzo krótka, choć bardzo fajna gra.
Oby w powyższej produkcji wyszło to dużo dłużej i jeszcze lepiej.

25.04.2026 19:57
2
1
odpowiedz
3 odpowiedzi
Peregrino82
5
Centurion

Niezwyciężony jest bardzo dobrą grą, szkoda tylko, że nie przełożyło się to na sprzedaż. Starward Industries początkowo planowało wydać dwie kolejne gry bazujące na prozie Lema. Wykupili nawet licencję od spadkobierców pisarza dającą im wyłączne prawo do publikacji gier związanych z twórczością Lema przez kilka lat. Szkoda niewykorzystanego potencjału.

26.04.2026 21:47
Marky
2.1
odpowiedz
Marky
36
Generał

Peregrino82 No właśnie tutaj jest to klasyczny przykład wybrania złego terminu na premierę, co poskutkowało taką, nie inną sprzedażą. 
Niezwyciężony wyszedł 6 listopada, a 2 listopada wyszedy RoboCop: Rogue City i The Talos Principle 2 i 10 listopada COD: Modern Warfare III. 
Do tego jeszcze 3 listopada EA WRC i mieliśmy nowe IP między 4 bardziej znanymi markami.

21.05.2026 08:05
2.2
odpowiedz
WindMorro
16
Pretorianin

IMO Niezwyciężony jest zbyt wolny, żeby zainteresować większą liczbę ludzi. Grałem i to co sprawdza się w książkach, czyli powolna fabuła, to w grze budzi frustrację. Uwielbiam Lema, przeczytałem wszystko chyba, ale Invincible pokonało mnie chodzeniem po planecie z miernikiem i przegadanymi cutscenkami

30.05.2026 14:10
2.3
odpowiedz
Peregrino82
5
Centurion

WindMorro To prawda, Niezwyciężony momentami też mnie nieco nużył. W tych chwilach zastanawiałem się, jaki byłby mój odbiór gry, gdybym wcześniej nie czytał książki i nie znał historii. Sama fabuła jest fantastyczna, myślę więc, że byłbym bardziej zaangażowany. Gdyby twórcy dodali jeszcze jakieś zagadki czy wyzwania, jak to zrobiono np. w Scorn czy Hellblade: Senua’s Sacrifice, gra byłaby znacznie ciekawsza.

Forum Forum Gry Przygodowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl