Biedaczek, wszystko to robi dla nas, cierpiąc katusze. Niezrozumiany męczennik. Wzruszyłem się.
Alez piekny social engineering.
Choc grupa docelowa to chyba ma IQ rowne liczbie w tytule gry.
Sam nic nie zdziała. Ludzie nie mobilizują się chętnie tak jak w innych bardziej przyziemnych sprawach. Niestety to rozrywka, więc korpo robi swoje. Jedynie kasą możemy zaprotestować.
Robin Hood, co bierze kase od ludzi i napełnia swój portfel. Świadomie zrobił to co zrobił więc niech odpowie za swoje czyny.
Kogoś to w sumie jeszcze interesuje? Platformy newsowe i tak nie wrzucają tych leaków, tylko clickbaitowe tytuły. Ja nie miałbym nic przeciwko spoilerom, a i tak żadnych realnie nie widziałem. Jak ktoś nie chce to nie będzie mieć spoilerów, a Ci co chcą pewnie jak na X poszukają to znajdą. Nie widzę tu WIELKIEJ AFERY, która byłaby dla kogokolwiek znacząca.
Obejrzałem 4 pierwsze wycieki i tyle mi starczy. Gra wygląda świetnie nawet w tak słabej jakości oraz na jakimś starszym buildzie. Mam tylko nadzieję że nie zacznie publikować spoilerów, bo będą latać wszędzie. Czekam na premierę.
"Jeśli wierzyć wczesnym doniesieniom na portalu X, ten film również jest wolny od spoilerów." To może zamiast pisać sami sprawdźcie, czy faktycznie nie ma spoilerów.
Ogram za 2 lata na pc za free. Tak wyceniam polityke Rockstara i Playstation, nie mam zamiaru placic za wypożyczenie gry.
oby mu się do dupska dobrali. Obrzydliwy typ który chce się wzbogacić na cudzej pracy i naiwności graczy.
Gra wychodzi też na Xboxa, ale wszyscy się usrali jakby to był ex na ps5 ....
Swoją droga to jak tam hejterzy preorderów że nie ma gameplaya i kupujemy w ciemno? ZATKAO KAKAO, że jednak gra wygląda kozacko?
Pracownicy gry-online to chyba by wylewu dostali gdyby w jakiś dzień nie wrzucili gównoposta o gta :v
Podoba mi się publicity stunt wokół tej gry. Sprzeda się zapewne najlepiej w historii gdyż gracze łykną wszystko co się im podsunie i jeszcze dadzą się żywcem zjeść w obronie wydawcy.