oby mu się do dupska dobrali. Obrzydliwy typ który chce się wzbogacić na cudzej pracy i naiwności graczy.
Robin Hood, co bierze kase od ludzi i napełnia swój portfel. Świadomie zrobił to co zrobił więc niech odpowie za swoje czyny.
Ogram za 2 lata na pc za free. Tak wyceniam polityke Rockstara i Playstation, nie mam zamiaru placic za wypożyczenie gry.
Biedaczek, wszystko to robi dla nas, cierpiąc katusze. Niezrozumiany męczennik. Wzruszyłem się.
Alez piekny social engineering.
Choc grupa docelowa to chyba ma IQ rowne liczbie w tytule gry.
Sam nic nie zdziała. Ludzie nie mobilizują się chętnie tak jak w innych bardziej przyziemnych sprawach. Niestety to rozrywka, więc korpo robi swoje. Jedynie kasą możemy zaprotestować.
Robin Hood, co bierze kase od ludzi i napełnia swój portfel. Świadomie zrobił to co zrobił więc niech odpowie za swoje czyny.
Kogoś to w sumie jeszcze interesuje? Platformy newsowe i tak nie wrzucają tych leaków, tylko clickbaitowe tytuły. Ja nie miałbym nic przeciwko spoilerom, a i tak żadnych realnie nie widziałem. Jak ktoś nie chce to nie będzie mieć spoilerów, a Ci co chcą pewnie jak na X poszukają to znajdą. Nie widzę tu WIELKIEJ AFERY, która byłaby dla kogokolwiek znacząca.
Obejrzałem 4 pierwsze wycieki i tyle mi starczy. Gra wygląda świetnie nawet w tak słabej jakości oraz na jakimś starszym buildzie. Mam tylko nadzieję że nie zacznie publikować spoilerów, bo będą latać wszędzie. Czekam na premierę.
"Jeśli wierzyć wczesnym doniesieniom na portalu X, ten film również jest wolny od spoilerów." To może zamiast pisać sami sprawdźcie, czy faktycznie nie ma spoilerów.
Ogram za 2 lata na pc za free. Tak wyceniam polityke Rockstara i Playstation, nie mam zamiaru placic za wypożyczenie gry.
oby mu się do dupska dobrali. Obrzydliwy typ który chce się wzbogacić na cudzej pracy i naiwności graczy.
Gra wychodzi też na Xboxa, ale wszyscy się usrali jakby to był ex na ps5 ....
Swoją droga to jak tam hejterzy preorderów że nie ma gameplaya i kupujemy w ciemno? ZATKAO KAKAO, że jednak gra wygląda kozacko?
Pracownicy gry-online to chyba by wylewu dostali gdyby w jakiś dzień nie wrzucili gównoposta o gta :v
Podoba mi się publicity stunt dotyczący tej gry. Sprzeda się zapewne najlepiej w historii gdyż gracze łykną wszystko co się im podsunie i jeszcze dadzą się żywcem zjeść w obronie wydawcy.
Edit - sam bym kupił gdyby wydali równocześnie na PC.
Jeśli chodzi o tą plaże z 13 wycieku, mam kilka przemyśleń.
1. Swobodna jazda i chodzenie bohatera po plaży jest nie immersyjne. Co z tego, że widać piach jak "leci z butów". On powinien iść powoli i ciężko! Jazda na rowerze powinna być raczej niemożliwa.
2. Ci npc opalają się w cieniu xD.
3. Jaki to trzeba będzie mieć procesor w pc aby to wszystko ogarną? To niesamowite.
Jak człowiek zacznie się przyglądać różnym rozwiązaniom, to widzi, że jest tego dużo, ale wszystko zrobione jak najprostszym sposobem.
Jadą na tych samych schematach od GTA III, jedynie je lekko zmieniając. W żadnej serii GTA nie czuć tego, że jest się w jakimś mieście, jest się członkiem tego miasta czy miejsca jako zwykły człowieka jak setki innych mijanych na ulicy.
Przykład z plażą idealnie to pokazuje. Koleś jedzie sobie na spokojnie rowerem po plaży (fakt, że brak tu fizyki z tym związanej) a NPC reagują na niego jakby jakiś wandalizm porządny robił. W serii GTA nie da się poczuć, że jesteś zwykłym mieszkańcem tego świata.
Nawet spory ruch na tej plaży i to mimo słabej pogody. Jestem zaskoczony. Myślałem że będzie 0,1 ludzi tego co na trailerze a jest aż 1/3.
W klubie można zobaczyć fenomenalną animację fizyki włosów tylko czemu wszędzie jest tyle golizny i kręcenia pośladkami, i to nawet nie na wyciekach ale w oficjalnym trailerze i screenach, jakby gra tego potrzebowała żeby się sprzedać co jest oczywistą nieprawdą
Tymczasem ja się chyba starzeje, bo mnie ten klip z klubu nocnego... zniesmaczył. Właśnie chodzi mi o to natarczywe telepanie pupami i przywiązanie do detali względem tegoż.
Gdyby nie te golizny, to mielibyśmy w komentarzach jeszcze wysyp woke'istów, którzy pod każdym newsem truliby, że gra jest ugrzeczniona pod dzisiejsze czasy i ogólnie że jest be i wołk. Już i tak dużo negatywnej aury się dzieje wokół premiery, przynajmniej ten temat ogarnęli, choć to bardziej gejmingowy Robin Hood ogarnął.
Po prostu rzeczywistość jest już tak bardzo skrajnie naerotyzowana, że ta dodatkowa golizna mnie zniesmacza, ot co.
A im więcej hard erotyki na każdym kroku, tym mniej ludzie spędzają ze sobą czasu i tym mniej mają ochotę uprawiać seks, co widać jak na dłoni we wszystkich możliwych badaniach osób poniżej <30 r. ż. Nigdy jeszcze tak mało osób nie kochało się, jak teraz - a jakie tego będą następstwa też widać na każdym kroku.
spoiler start
I wcale nie piszę tu tylko o prokreacji, co o naturalnej ludzkiej potrzebie bliskości i szczęścia
spoiler stop
Z was ściągają kasę na każdym kroku i chcą coraz więcej za to, a tu jak gościu sobie dorabia to jakoś mi to nie wadzi. Bardziej mam ubaw z tych osób co chętniej płacą prezesom za wszystko co im podsuną.
niech wrzuci od razu jakiegoś spoilerka a najlepiej, niech przejdzie od razu całą grę :) och to by był dopiero ubaw po pachy.
Nie umiesz zabezpieczyć własnych danych przed wyciekiem ale najlepiej to dołącz do konta rockstara przy zakupie gry swoją kartę kredytową i inne dane :)
Oto upadł mit - wydania cyfrowe = żadnych wycieków :D
zwykly zlodziej, ukradl utwor, rozpowszechnia go i jeszcze wyludza pieniadze... jak mozna to popierac
Mam nadzieję, że cedep dzisiaj walnie jakiś banger to może redahturzy dadzą na wstrzymanie z tymi pierdołami.
zaplanowana akcja mkt rockstara za friko halas w mediach i sie gawiedz nabiera a prezesi tam leja do rozpuku ze zaosczedzili kupe siana na advertach i nie musza bulic na 1 strony. Beka z ludzi
Nagle wszyscy świeci się znaleźli na tym forum. xd.
Na "wycieku" filmiku z plaży, można zauważyć sporo bugów, a niektóre elementy jak by było przez AI zrobione ;/ ale tak poza tym to wyglada to bardzi dobrze.
Ale szkoda że dalej bronie bedą wyciagane z dupska i nie będzie takiej immersji jak w RDR2 :/
A tu masz fajny materiał z analizą i wypowiedziami Grzegorza wątroby.
https://youtu.be/-KmpsBCRMpk?is=u8VNX0vJYe5HwTcw
zostawcie hakerów wykradających firmom dane i apelujących o pomoc w krypto walutach alone! .jpg 😉
A na poważnie to śmieszy mnie trochę przekonanie, że jak ktoś jest bogaty to można go okradać.
No i dobrze chłop robi,srać na Rockstara, mam nadzieję że mu się powiedzie.