Nie będzie żadnego dodatku do Wiedźmina 3.
Wydaje mi sie że teoria o trzecim dodatku do Wiedźmina 3 jest druga po teori konca świata najpopularniejszą propagowaną teoria w Polsce.
Nadzieja ponoć umiera ostatnia :D Też już nie wierzę, że ten dodatek miałby w ogóle powstać xD
a kolejny DLC będzie wkrótce bo nie tylko gryonline.pl o nim piszą.
Grę mam od dnia premiery więc wiem 19 maja będzie 11 lat.
Masz rację, podwójne zaprzeczenie oznacza że jakiś będzie.
Wydaje mi sie że teoria o trzecim dodatku do Wiedźmina 3 jest druga po teori konca świata najpopularniejszą propagowaną teoria w Polsce.
Gdyby od wydania/sprzedania czegoś nowego w 2026 nie zależały miliony dla pracowników i zarządu, to też bym to między bajki wkładał...
Trzeba przypomnieć sobie rok 2020 i dlaczego CP2077 został tak szybko wydany... Ano program motywacyjny musiał się spiąć...
Teraz mamy podobną sytuacje. A program przewiduje całkiem pokaźne sumy.
Akurat w tym przypadku to obsługa modyfikacji na konsolach co zostało przełożone z poprzedniego roku na ten rok i cały czas nie ma daty premiery, wystarczyło wejść na stronę tej firmy w której pracuje ten gość, a nie słuchać i śledzić jakiś dziwnych łajsanderów i innych dziwolągów.
Najlepsze jest to ze tu komentarze zostawili pracownicy cdpr i sie śmieją xd
zabawne jak ludzie nadal nie wierza w to DLC pomimo tylu znaków, że jednak powstaje. Zapakowany jestem pod korek w akcje Cdprojektu, będzie wyszczał jak w końcu ogłosza to DLC i będzie to również początek kampanii marketingowej wieśka 4. Oj będzie się działo
Nic kompletnie nic nie wiadomo, nie ma nawet wzmianki o dodatku jakimkolwiek do W3, nie wspomnę że Krew i Wino zakończyła dość porządnie i rozsądnie perypetie Geralta z Rivii. Trzeci dodatek to wyssana plotka przez napalonego fanboya Wiedźmina 3 który nie może doczekać się W4.
Żadnego dodatku nie będzie (wierzę, że się mylę) ale prawda jest taka, że jak ten dodatek ma być i ma wyjść przed GTA VI, to albo będzie ogłoszony właśnie we wtorek, albo w czerwcu na Summer Game Fest. Jeżeli nie będzie nic w tych dwóch terminach, to żaden dodatek nie powstaje i Borys się tylko ośmieszył coś bredząc o nim.
to jaki to tajemniczy projekt ma zarobić kilkaset milionow w tym roku? Podaj mi alternatywe, bo to że taki projekt istnieje wiemy bezpośrednio od spółki
o jaki to tajemniczy projekt ma zarobić kilkaset milionow w tym roku?
Może nowy dodatek co Cyberpunka?
Może nowy dodatek co Cyberpunka?
CDProjekt oficjalnie zdementował jakoby pracował nad dodatkiem do cyberpunka, w przypadku DLC do wiedzmina 3 już tego nie chcieli zrobić, to już wiele powinno mówić.
Myślę, że najbliższe 20 dni pod tym względem będą przełomowe i wszystko się wyjaśni.
A co tu podawać? ja tam nie pracuję, żebym miał to wiedzieć. Tak jak napisałem - wierzę, że się mylę, ale jeżeli w tych dwóch terminach tego nie ogłoszą, to nie wiem kiedy mają zamiar to zrobić. No chyba, że premiera będzie w przyszłym roku, bo w Wiedźmina 4 w 2027, to jakoś nie wierzę.
A gdzie ten Half Life 3?
Bo nie chcę grać w 1 i 2 bez 3
Uwaga,męszczyźni i kobiety dlc do dziećmina odwołany,bo dziećmin został zapuszkowany
Jak Borys, UV i Rysław potwierdzają że ten dodatek faktycznie powstaje i wiedzą to z potwierdzonych żródeł to ja im wierze.
A jak jeszcze Borys powiedział że przez to że puścili farbe, to wylądowali razem z Rockiem na czarną listą CDPR, to coś musi być na rzeczy.
I ten dodatek naprawdę istnieje, a pytanie zasadnicze nie powinno być ''Czy'', tylko ''Kiedy''
Ja bym wolał żeby to była osobna mniejsza gra a nie, że będę musiał odkopywać stare zapisy z ps4 XD bez sensu to by było. Standalone gra, nawet jeśli mniejsza, byłaby lepsza.