Przecież ten pokaz zjadł popłuczyny od Sony. Alien Isolation 2, Guild Wars 3, Crossfire, Clutch, taktyczne Star Wars, Chronicles Medieval i Stellar Blade 2 to moi faworyci.
Via Tenor
Plotkuje się również o zapowiedzi Persona 6.
spoiler start
Już na VGA miała być persona 6, i co? Jajco. Raczej nie pokażą persony 6 dopóki nie wydadzą Remakeu 4.
spoiler stop
o 23:00 jest WLASCIWY start imprezy? Czy zaczyna sie jakas rozbiegowka tak jak TGA?
Via Tenor
Guild Wars 3? Jakis spinoff multi ale nie full mmo?
Moze RPG singleplayer?
Chyba najbardziej wyczekiwany przeze mnie news. Choc znajac ArenaNet to przehajpuje. ;P
Mnie ciekawi ile jeszcze gier ogłosi premierę we wrześniu :D Nwm czy kiedykolwiek był miesiąc z taką ilością premier.
Nie no Panowie, szanujmy się, w tym czasie to będzie Gothic Remake ogrywany, ale newsy jutro się przeczyta xD
Nie było tak źle, ale te opóźnienia z dźwiękiem na youtubie denerwowały. Zobaczymy co przyniesie Xbox showcase, a na razie trzeba wrócić do grania w Gothica.
Przecież ten pokaz zjadł popłuczyny od Sony. Alien Isolation 2, Guild Wars 3, Crossfire, Clutch, taktyczne Star Wars, Chronicles Medieval i Stellar Blade 2 to moi faworyci.
Nawet na PPE pojawił się artykuł, że te tasiemce TPP od Sony to już padaka.
Nikt normalny nie czyta PPE. Chyba, że dla zabawy przed obiadem, żeby się pośmiać z ujemnego poziomu tego serwisu.
Ale to jeszcze nie wszystkie gry? Prawda? Bo jeśli tak, to kurde, ja chyba rzeczywiście jak ogram wszystko zaległe, to nie będę miał w co grać ;D Kompletnie nic mnie nie jara z zapowiedzi. Znaczy trudno żeby jarało, jak większość to po prostu trailer,który nic nie pokazuje. Śmieszne że jeszcze 15 lat temu się jarałem zwiastunami, a teraz mówię tylko: Ładny filmik, i tyle.
To tak przy okazji Black Flag Resynced...
Woodkid z kapitalnym motywem :)
https://www.youtube.com/watch?v=ZLv6Ze8zqpg
Według mnie było syto. Resident Evil, Stellar Blade, Star Wars, Final Fantasy, Cuphead.
Via Tenor
Obejrzałem te zwiastuny i widzę, że wspaniały był to pokaz.
No, chyba, że nie jesteś wielkim fanem japońskich gierek. To wtedy nie.
Pokaż gier sto razy lepszy od tego woke syfu $ony. Wystarczy przytoczyć jedną grę: Obcy Izolacja 2 która zjada wszystko co pokazali na state od play. Dziękuję
W dodatku chciałbym dowiedzieć się od ciebie gdzie był ten woke syf w zaprezentowanych grach na pokazie Sony. Konkretnie, co tam było woke?
Resident, Virtua Fighter,Alien Isolation2,Stellar Blade2,Final7 - bardzo fajne gierki a w Crossfire które też wygląda niczego sobie to chyba jest ta sama aktorka z nowego Modern Warfare i z serialu The Boys👍
Słabizna, gdyby nie Stellar czy Final na koniec to tak na prawde gówno pokazali xd