Komentarze do wiadomości: Poczujcie się staro, wracając do klasycznego Windowsa 7 z pełnym menu Start i kultowymi programami. Można to zrobić w przeglądarce

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
11.11.2025 16:57
1
odpowiedz
Twoja stara 1993
62
Generał

Windows 7 mam jaki drugi system więc nic nie muszę na szczęście mój RX6800 dostał jeszcze krótkie wsparcie dla tego systemu.
Swoją drogą to nie jest to tak stary system nawet pokolenie Z pewnie go kojarzy w sumie do 2015 był to popularny system i miał większość udziału.
Dostałem ostatnio laptopa już starego z 2 rdzeniowym prockiem i 1.5 GB ram
Tam zainstalowałem Windows Vistę bo chciałem sprawdzić ten system i miał jedną fajna funkcje gdy przerzuciliśmy pliki na przykład 3 zdjęcia to podczas przenoszenia widoczne były miniaturki tych zdjęć tego Windows 7 nie ma.

post wyedytowany przez Twoja stara 1993 2025-11-11 17:06:06
11.11.2025 17:52
2
odpowiedz
NightGeisha
5
Generał

Lol, ciagle z niego korzystam na jednym z kompów dzięki czemu bezproblemowo mogę grać w starsze gry. Najlepszy OS ever.

Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl