Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Po raz pierwszy od 17 lat podniesiono wymagania sprzętowe Minecrafta

Forum Gry Przygodowe
Dodaj komentarz
27.07.2026 12:23
Krypta76
1
2
odpowiedz
Krypta76
71
Generał

Nigdy w to nie grałem

27.07.2026 12:45
2
1
odpowiedz
sabaru
40
Senator

Ja kiedyś próbowałem w to grać z ciekawości ale nie widzę w tym nic ciekawego chociaż rozumiem ludzi co całe życie spędzili z tą grą i dalej grają.

27.07.2026 12:46
3
1
odpowiedz
1 odpowiedź
katai-iwa
74
Legend

Na Goga by dali tę grę.

27.07.2026 14:38
Tominion
3.1
1
odpowiedz
Tominion
9
Legionista

katai-iwa
Raczej to nie przejdzie, z racji tego, że MC jest tak naprawdę grą-usługą, która jest powiązana z usługami sieciowymi Microsoftu.

27.07.2026 12:59
4
odpowiedz
Zwykły Random
1
Junior

Dla dociekliwych, zwiększenie wymogu pamięci RAM jest spowodowane wymianą domyślnego garbage collectora z G1GC na ZGC. Zmiana ta eliminuje pause time (przymrażanie) podczas jego cykli na kilkanaście do niskich kilkudziesięciu milisekund kosztem wyższego overheadu pamięci i cpu. Nadal można przywrócić poprzedni garbage collector w ustawieniach launchera.

27.07.2026 13:03
5
odpowiedz
KristeshereZ
3
Junior

Wymagania z dupy jak na taką g*wno gierke.

27.07.2026 14:03
6
odpowiedz
Radek100382
8
Chorąży
Wideo

Plus mody modami można zwiększyć 64 ddr 5 i rx 5090 full hd textury z grafiką jest taki youtuber dani boes on właśnie tak zrobił na swoim serverze nawet ma filmik dodaje realistyczne mody puki mój komptuter nie wybuchnie. wystarczy physics mod jak tutaj https://www.youtube.com/watch?v=5pHyAuNVguI&t=19s nawet pc 5090 klęczy.

28.07.2026 09:44
7
odpowiedz
Krystian03
12
Pretorianin

Tamte poprzednie wymagania bardziej pasowały do wersji 1.6 gdzie rzeczywiście na takiej niskiej konfiguracji nie lagowało i bardzo szybko się wszystko wczytywało. Poza tym od wielu lat te poprzednie wymagania nie były realne i nawet mając ledwo te zalecane na najnowszych wersjach i tak miałem zaledwie 20 fpsów na rozbudowanym świecie.

Forum Forum Gry Przygodowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl