Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedUkochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Po raz pierwszy od 17 lat podniesiono wymagania sprzętowe Minecrafta

Forum Gry Przygodowe
Dodaj komentarz
27.07.2026 12:23
Krypta76
1
2
odpowiedz
Krypta76
69
Generał

Nigdy w to nie grałem

27.07.2026 12:45
2
1
odpowiedz
sabaru
38
Senator

Ja kiedyś próbowałem w to grać z ciekawości ale nie widzę w tym nic ciekawego chociaż rozumiem ludzi co całe życie spędzili z tą grą i dalej grają.

27.07.2026 12:46
3
odpowiedz
katai-iwa
72
Legend

Na Goga by dali tę grę.

27.07.2026 12:59
4
odpowiedz
Zwykły Random
0
Junior

Dla dociekliwych, zwiększenie wymogu pamięci RAM jest spowodowane wymianą domyślnego garbage collectora z G1GC na ZGC. Zmiana ta eliminuje pause time (przymrażanie) podczas jego cykli na kilkanaście do niskich kilkudziesięciu milisekund kosztem wyższego overheadu pamięci i cpu. Nadal można przywrócić poprzedni garbage collector w ustawieniach launchera.

27.07.2026 13:03
5
odpowiedz
KristeshereZ
2
Junior

Wymagania z dupy jak na taką g*wno gierke.

Forum Forum Gry Przygodowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl