Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedUkochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Po prawie 20 latach kultowa seria powraca z zupełnie nową odsłoną. Za Spyro: A Realm Beyond odpowiadają autorzy doskonale ocenianego remake’u

Forum Gry Zręcznościowe
Dodaj komentarz
07.06.2026 20:05
Drzesaru
1
3
odpowiedz
Drzesaru
86
Konsul

Jedyna ciekawa gra z tego pokazu. Na pewno kupię.

07.06.2026 20:47
OldManLucifer
2
1
odpowiedz
OldManLucifer
5
Legionista

Na takie ogłoszenia czekałem!

07.06.2026 22:23
WolfDale
3
1
odpowiedz
WolfDale
108
~sv_cheats 1

Ciekawe jak im to wyjdzie, zawsze lubiłem Spyro i kibicuję nowej odsłonie. Zaintrygowali mnie tym lataniem, bo jeśli zrobią to dobrze i zarazem oddadzą graczowi duże etapy jak choćby w Mario Odyssey to może naprawdę się to udać.

08.06.2026 01:52
Troprzem
4
1
odpowiedz
Troprzem
83
Konsul

Miejmy nadzieję, że bez Activision na pokładzie, kilka milionów sprzedanych kopii nie będzie uznane za porażkę.

08.06.2026 08:41
Wronski
5
odpowiedz
2 odpowiedzi
Wronski
41
Senator

Ciesze sie jak dziecko ze bedziemy mieli nowe spyro ale mam kilka obaw.
To nie jest 4 jak w przypadku Crash Bandicoot.
Poczatkowo myslalem ze to bedzie symulator latania ale ma byc swoboda przemieszczania sie (brak wyboru leveli).
Ta grzywa...

08.06.2026 22:25
5.1
odpowiedz
piotrekhappy
1
Junior

Wronski Teoretycznie, Spyro: Year of The Dragon też nie ma "3" w nazwie. Myślę, że celowo nie dodali numeru części, ponieważ nie chcą zniechęcić potencjalnych graczy, którzy nie są jeszcze zaznajomieni z serią.
Poza tym, Toys for Bob są fanami Spyro. Liczę na to, że wiedzą co robią i czego oczekują fani. Bardzo doceniam słowa, że chcą przywrócić Spyro na stałe i nie kończyć na ARB

09.06.2026 13:08
Wronski
5.2
odpowiedz
Wronski
41
Senator

piotrekhappy Mam nadzieje ze wiedza co robia bo chca tworzyc wiecej tytulow ze Spyro, oby nie skonczylo jak Enter the Dragonfly...

08.06.2026 10:20
6
odpowiedz
katai-iwa
72
Legend

Super że nowe Spyro w końcu robią ;).
Wersje odświeżone były w pełni spolonizowane, szkoda ze tu tylko napisy dają.

Forum Forum Gry Zręcznościowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl