Zawsze dobrze zobaczyć, gdy wraca jakaś gra usunięta ze sprzedaży. To teraz czas na obie Bitwy o Śródziemie.
Szykują nowe filmy z Władcy Pierścienia więc trzeba coś zremasterować czy coś aby podgrzać atmosferę
Gierka chodziła poniżej 10 zł to usunęli za sprzedaży, poczekali kilka lat i teraz cyk mini remaster (niewiele zmienili) i prosimy 92 zł na Steamie. Dobry biznes :)
Na PC praktycznie nie widać żadnej różnicy.
ludzie się podniecają o wydali remaster.
A tak napr jeśli spojrzymy to widzimy tutaj to że gra jest uruchomiona w 4K na Ps5 i tyle.
Na PC praktycznie nic nie ma bo i tak dać się grało w 60FPS.
Pamiętam jak jechali ludzie po remasterze Saints Row: The Third Xd
Ale to Aspyr więc to normalne. Słyną z pseudo remasterów i słabego wsparcia gier po premierze.
Super, to naprawdę bardzo fajny tytuł i w dodatku LOTR. Chętnie jeszcze raz przejdę, bo od lat ceny za klucz były jakieś kosmiczne.
Cena wszędzie taka sama tylko tam gdzie najwięksi frajerzy o dwie dyszki wyższa xD
Mam starszą wersje od dawna ale nie grałem. Za każdym razem gdy wybieram którąś grę do nadrobienia to zastanawiam się czy dać jej szansę. Jednak wybieram inne i ta stale czeka w zapomnieniu.
Powinni dać nową wersję posiadaczom oryginału zakupić ze zniżką 50% chociaż albo i więcej. Za darmo to zbyt łaskawa akcja już była.
Swoją drogą, nie zamierzam kupować jej drugi raz przy znikomych różnicach.
Fajna sprawa. Wiadomo, że to Aspyr, więc najgorszy rak, ale może za wiele nie zepsuli. Pytanie, czy co-op przez neta dobrze działa? No i drogo jest, jest drogo.
Zawsze chciałem w to zagrać, nie miałem okazji, usunęli. Jak troche stanieje to sie skusze.