Komentarze do wiadomości: Po 4500 godzin spędzonych w Fallout 76 interfejs aż wypalił się w wyświetlaczu OLED jednego z graczy

Forum Gry MMO
Dodaj komentarz
18.12.2025 17:11
Sarafan
1
odpowiedz
Sarafan
42
Konsul

To ja już wolę zostać przy swoim starożytnym IPS-ie, mieć grę za mniej niż 9 dolców i niezniszczony monitor. :P

post wyedytowany przez Sarafan 2025-12-18 17:12:03
18.12.2025 17:33
1.1
odpowiedz
Beneksor
19
Generał

Dlatego nie rozumiem zachwytów nad technologią OLED, która, która wciąż jest zawodna i podatna na wypalanie. MiniLED oferuje zbliżoną jakość obrazu, bez wad OLED'ów, a przecież mamy jeszcze technologię microLED, która wprawdzie na razie jest wciąż bardzo droga, ale z czasem stanie się bardziej dostępna.

18.12.2025 18:15
maciell
1.2
odpowiedz
maciell
140
Senator

Aha. No dla mnie jakosc obrazu i HDR ma znaczenie. No, ale kto co lubi. Dzisiaj oledy nie kosztuja jakis niesamowitych pieniedzy. Byl okres, ze 60 cali 4k LG szlo juz zakupic za 2,3 tysiaca. Gdybym postaiwl twojego ipsa przy moim oledzie i odpalil gre z HDRem. Moge sobie reke uciac, ze chcialbys oleda.

18.12.2025 18:44
1.3
odpowiedz
pawel1812
80
Generał

Nie ma takiej opcji, bym zachwycił się HDRem. Pierwsze co bym zrobił w takim OLEDzie to rozkonfigurował Twoje ustawienia obniżając ilość niebieskiego światła, obciął jasność, wywalił HDRa... Nic mnie bardziej nie irytuje jak ekran świecący po oczach... Jak chcesz sobie psuć oczy i zdrowie, rób to sam sobie, nie namawiaj do tego innych...
Powiem więcej, na potrzeby niektórych gier celowo grzebie w ustawieniach kolorów, bo ich Twórcy porobili idiotyczne utrudnienia w postaci ciemnej nocki w grze...

post wyedytowany przez pawel1812 2025-12-18 18:46:25
18.12.2025 19:36
Tomek465
1.4
1
odpowiedz
Tomek465
102
Konsul

pawel1812
Ale Ciemna Nocka w grze .. Powinna być Ciemna ! /;

18.12.2025 22:30
mirko81
1.5
odpowiedz
mirko81
88
amd platform

Palić licho ten HDR. Nie zależy mi na tym. Ale kolory i czernie na QD Oled to ponoć bajka.

post wyedytowany przez mirko81 2025-12-18 22:31:26
19.12.2025 18:28
1.6
odpowiedz
zanonimizowany1408089
13
Pretorianin

Jest taka zasada, nie mam sprzętu nie wypowiadam się na ten temat. Bo największe i najlepsze doświadczenie zbiera samemu. Więc kupcie sobie monitor oled i wtedy pogadamy czy warto czy nie warto. To samo tyczy się technologi HDR. Nawet w topowych monitorach z IPS czy inną typu podobną matrycą wygląda to biednie w porównaniu do monitora oled z włączonym HDR. Owszem monitory QD LED potrafią wyświetlać bardzo ładne kolory ale niestety jeśli chodzi o kontrast i czerń, to nie mają podjazdu do oleda.

19.12.2025 20:38
Cziczaki
1.7
odpowiedz
Cziczaki
208
Renifer

Nie ważne jakie fiku miku ten OLED miałby mieć na swoim ekranie, jeżeli mam go wymieniać co gwarancję to dziękuję za taki bubel.
Mam monitor VA za 480zł i wymienię go za kilkanaście lat tak jak poprzedni. W sklepie nie byli wstanie znaleźć materiału który pokazałby różnicę na pozostałych matrycach, to jak miałem płacić za coś czego nie widać? Pewnie musiałbym pracować w jakimś specjalnym studiu obróbki grafiki żeby zobaczyć w czym to jest lepsze, a i tak pewnie żywotność ekranu by mnie zniechęciła.

18.12.2025 17:26
mirko81
2
odpowiedz
mirko81
88
amd platform

Nowe oledy mają fajne techniki zapobiegające temu. Np fukcje Oled Care w MSI

post wyedytowany przez mirko81 2025-12-18 17:27:26
18.12.2025 17:45
abesnai
3
odpowiedz
2 odpowiedzi
abesnai
111
Kociarz

Miejska legenda głosi, że był to John_Wild.

18.12.2025 17:57
3.1
odpowiedz
Ryokosha
100
Legend

Nie. To byłem ja.

18.12.2025 19:43
John_Wild
3.2
odpowiedz
John_Wild
58
Okropnie_Wściekły_Dzik

abesnai Nieeee, ja mam IPS'a. Do tego w F76 przegrane jedynie 2300h ;)

post wyedytowany przez John_Wild 2025-12-18 19:44:27
18.12.2025 18:07
maciell
4
odpowiedz
2 odpowiedzi
maciell
140
Senator

No i ? Gostek mial starego typu OLED. No, albo wogole nie pozwalal tv na odswiezenie piskeli. Dzisiaj zycie tv to 3-4 lata. Monitora jeszcze krotsze. Tak wole siedziec na moim 55 cali oledzie niz na 34 ultrawide VA 165 Hz. Po prostu obraz to niebo do ziemi. HDR w grach i filmach tez robi robote. Juz nie mowie o DV , ktore tez odpalam z pena. Straszne rzeczy, ze tv sie wypala. Mam jeszcze 17 cali CRT LG. Odpukac pomimo wieku obraz jest zyleta i zadnych wypalen. Mam teraz pod to podpiete Rasberry Pi z RetroPie i to jest bajka. Prawie zerowy input lag. Kazdy wyswietlacz ma swoje wady i zalety. Ja na ips nie moge patrzec jak widze te kolory i jasnosc. Dzisiaj to miniled,oled i reszta daleko w tyle.

ps. Kazdy moj ekran jest skonfigurowany kolorymetrem, ktorego zakupilem w Amazonie jak byly na promocji. Zaloze sie, ze 90+% ludzi nie ma nawet poprawnie skalibrowanego ekranu pod wzgledem kolorystycznym i jasnosci. No, ale beda sie wypowiadac co do jakosci monitorow i tv. Bawie sie fotografia i grafika komputerowa. Wiec bez kolorymetru to se mozna mega amatorsko. No, ale jak sie z kims dzielisz swoja tworczoscia to jest wymog. No i bez kolorymetru nie jestes w stanie ustawic . Pomimo zilionow stronek i niby testow.

post wyedytowany przez maciell 2025-12-18 18:11:26
18.12.2025 22:11
Cziczaki
4.1
1
odpowiedz
Cziczaki
208
Renifer

Dzisiaj zycie tv to 3-4 lata. Monitora jeszcze krotsze.
Tak tak, a ludzie kupują sobie nowe smartfony wraz z samochodami które kupują co roku.

post wyedytowany przez Cziczaki 2025-12-18 22:11:18
18.12.2025 22:23
mirko81
4.2
odpowiedz
mirko81
88
amd platform

Monitor oled na który sie przymierzam ma 3 lata gwarancji na wypalanie i zabezpieczenia. Więc myślę że ok 10 lat mi wytrzyma przy moim użyciu.
Ludki pewnie używają 10h dziennie.
Krócej niż 3 lata? No to wszystkim wymienia na nowe

post wyedytowany przez mirko81 2025-12-18 22:28:48
19.12.2025 11:37
_riz
5
odpowiedz
4 odpowiedzi
_riz
18
Legionista

Mam 5 rok mojego lg C2 oled 42 cale 120hz z g-synch cale i nic się z nim nie dzieje :P Nigdy nie wróce już do monitora

post wyedytowany przez _riz 2025-12-19 11:38:09
19.12.2025 11:58
5.1
odpowiedz
Darek1785
9
Generał

Jaki jest sens twojego komentarza? Bo co ma monitor do technologi OLED skoro monitory też są produkowane w tej technologii?

post wyedytowany przez Darek1785 2025-12-19 11:59:04
19.12.2025 18:21
5.2
odpowiedz
zanonimizowany1408089
13
Pretorianin

Via Tenor

Wrzuć sobie szary kolor na cały ekran i wtedy pogadamy co gdzie się już wypaliło.

20.12.2025 08:22
Meno1986
5.3
odpowiedz
Meno1986
203
Szkubany Myszor

Darek1785 nie zrozumiałeś. Chodzi o to, że za tego LG 5 lat temu zapłacił pewnie 3 tys zł. Gdyby wtedy chciał kupić monitor OLED, to musiałby zadowolić się 31" bo większych nie było i zapłacić 7-8 tys zł. Obecnie monitory OLED się popularyzują, a co za tym idzie tanieją i cenowo mogą konkurować z TV. Niestety jeżeli chodzi o rozdzielczości 40" i więcej producenci idą w Ultrawide'y. Normalnego monitora 4K OLED 40" wzwyż, to ze świecą szukać (okolice 8 tys zł), ale jeżeli wystarczy Ci 31", to za 2500-3000 już coś kupisz. Mimo wszystko TV OLED nadal wychodzi taniej i ma dodatkowe funkcje, których monitor nie oferuje.

post wyedytowany przez Meno1986 2025-12-20 08:23:23
14.04.2026 17:19
_riz
5.4
odpowiedz
_riz
18
Legionista

zanonimizowany1408089

Hmm. Nazywasz mnie idiotą, chociaż tobie do inteligencji troche daleko. Nie wiem czy wiesz, ale większość już tych telewizorów, wliczając mój model nie ma problemów z wypalaniem się. Chyba, że odblokujesz zamknięte w nim opcje, które będą robiły za solarium na twoje oczy. Wliczając date twojego pseudo komentarza, plus te 5 lat, nadal nie mam nic wypalonego, a jeżeli niby coś jest, to jest tak marginalne, że nie widoczne na ludzkie oko. To nie są pierwsze modele oledowych wyświetlaczy, obecnie właśnie to monitory cierpią na ten sam problem co telewizory na początku.

19.12.2025 18:24
HETRIX22
😱
6
odpowiedz
7 odpowiedzi
HETRIX22
221
PLEBS

Wszyscy się rozwodzą nad trwałością oledow, a ja się pytam jak można było spędzić ponad 4500 h w Fallout 76

14.04.2026 17:36
Kwisatz_Haderach
6.1
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
25
GIT GUD or die trying

Ja sie pytam jak mozna spedzic 4500h w jakiejkolwiek grze.
187 "dni" (a tak naprawde to w sumie wiecej, bo dla znakomitej wiekszosci populacji "dzien" to 16-18h) w grze. Masakra.

Przez cale lata grania nie wiem czy spedzilem w jakiejs grze ponad 1000h. Lacznie z WoW, w ktorego gram (z przerwani), od premiery (2004) i pewnie jest to rekordzista jesli chodzi o liczbe przegranych godzin. Tak samo z PoE1 i D2LoD, ktore pewnie by byly na miejscach 2 i 3.

Najlepsze jest to jak takie liczby pojawiaja sie przy grach prostych jak budowa cepa, gdzie nawet jak to sa open worldy itd... to po tych max 100h to widziales wszytko tak czy siak (i nie ma tam jakis szczegolnych wyzwac ani glebi zeby kombinowac).
Moge zrozumiec Rimworld, Cywilizacje, gry PvP ale LoL czy DOTA, a nawet tego WoW'a bo raidowanie albo PvP na top poziomie moze zajac setki godzin treningow, zrozumiem gry do ktorych jest tona unikalnych map itd... (np Heroes 3), ale nie to...

Wisienka na torcie niech bedzie to, ze gra ma ~7 lat.

post wyedytowany przez Kwisatz_Haderach 2026-04-14 17:42:46
14.04.2026 18:04
6.2
2
odpowiedz
tur8omru
0
Chorąży

To wasz problem. Autor nadal pewnie gra i czerpie przyjemność, a wy się bulwersujecie tym :D

14.04.2026 18:58
Sir klesk
6.3
1
odpowiedz
Sir klesk
274
...ślady jak sanek płoza

Via Tenor

nie wiem czy spedzilem w jakiejs grze ponad 1000h. Lacznie z WoW, w ktorego gram (z przerwani), od premiery (2004)

Niezly farmazon. :D Wez sobie posprawdzaj /played na wszystkich postaciach bo bardzo mozliwe, ze mocno sie zdziwisz.

[edit]

Kwisatz_Haderach
Jezeli grasz od 2004 to strzelam ze pewnie masz z 3000h, a biorac pod uwage Twoja obsesje na punkcie tej gry to wcale nie zdzwilbym sie gdybys podwoil ten wynik - co wciaz nie stanowiloby jakiegos niesamowitego wyczynu w kontekscie 20+ lat i gry takiej jak WoW.

Nawet zakladajac, ze przez 60% tego czasu nie miales wykupionego abonamentu i przy kazdym dodatku wracales tylko po to zeby casualowo posprawdzac nowa zawartosc i porobic raidy to ta historia sie nadal nie klei. Jeszcze raz - zalozmy, ze co dodatek wracales na 3-6 miesiecy, a pozniej odstawiales WoWika na kolejne poltora roku lub nawet dluzej. W trakcie tych 3-6 miesiecy oczywiscie nie grales codziennie - bo w koncu nie jestes jakims przegrywem - takze powiedzmy, ze grales srednio po 2-4 dni w tygdoniu - to wciaz daje 2000-2500h i to przy BARDZO łaskawych i szczodrych zalozeniach jak np. to, ze grales totalnie casualowo raidujac tylko LFR i nie robiac niczego co wymagaloby jakiegos zaangazowania (nie wspominajac juz o czasach pre-Cata gdzie samo wylevelowanie postaci zajmowalo ponad 100h).

Przypominam - ta gra ma 9 dodatkow. Twoim zdaniem ~100h na dodatek w grze MMO to jest jakos duzo?

post wyedytowany przez Sir klesk 2026-04-14 19:45:57
14.04.2026 20:26
Kwisatz_Haderach
😐
6.4
1
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
25
GIT GUD or die trying

bo w koncu nie jestes jakims przegrywem

Nie wiem czy jestem. Dla niektorych pewnie tak. Jednak czytajac takie cos jak wyzej (zreszta nie pierwszy raz wlacza ci sie internetowy szeryf lol i jakis dziwny stalk vibe) to przynajmniej mam to pocieszenie ze nie jestem sam.

Srsly nie wiem jak na to odpowiedziec.... jprdl.exe
To ze nie gram jak uzalezniony pojeb to przyjdzie mi klesk z gola, bedzie robil statystyke i pasywno-agresywnie mowil jak zylem ostatnie 20 lat.
Podobno to ja jestem jebniety. xD
Uj mnie interesuje co myslisz i dziwny jestes lol. Zreszta, tak jak pisze. Nie pierwszy raz.

W Diablo 2 gram od 25 lat i mam moze z 500h.

ps. Wywal z WoW raidowanie (jedynie co robie to solo stare) i magicznie masz -50% czasu do playtime. I +50% do czerpania funu z gry bo omijasz interakcje z kretynami. I kto powiedzial ze gralem kazdy dodatek wogole, itd...? Thats the fucking Point. MOZNA SOBIE ROBIC PRZERWY. NAWET DLUGIE. Paroletnie. Wtedy to nie jest uzaleznienie, tylko normalne hobby.
Sa w WoWie cale zony w ktorych chyba nawet nie bylem, albo bylem raz. NIe rozumiem wogole po co ta analiza, bo jedyne czego dowodzi to twojego zamknietego umyslu i sposobu myslenia.

Jeszcze to pierdolenie o "obsesji". No lepiej miec obsesje na temat innych forumowiczow i robic researche. xD

Ale jak ci to pomoze to sobie mozesz przyznac ze mam 10000 godzin.
=========
Zas bedzie ze edytuje po pare razy ale niech bedzie... dodam jeszcze ze wlasnie takie granie pozwala mi wciaz po latach cieszyc sie gra, doceniac ja i nie skrzeczec autystycznie "bad story! bad everything!" przy kazdej mozliwej okazji.

btw. Statystycznie 2 miechy na dodatek (nie 6 miesiecy lol... 6 to chyba nawet w podstawce na raz nie wytrzymalem. Niektore gralem doslownie zero, niektore po 4 (tez prawie nigdy pod rzad). Srednio pewnie wlasnie wyjdzie po 2 miechy.), srednio 2h dziennie. Powiedzmy. To daje ~1200 godzin. Z czego ze wzgledu na obowiazki z doskoku w domu, i tak ze 100 lekko to afk i gra w tle.
Jesli zanizylem to naprawde niewiele.
I jakiego "zaangazowania"? Oczywscie ze grajac w ten sposob nie zrobisz rzeczy wymagajacych "zaangazowania". One sa dla jebnietych. Story, leveling, crafting, 5many, jakies achivementy na ukryte rzeczy, itd, stare raidy i unlocki dla funu jak juz sa do zrobienia w normalnym tempie i zeby ogarnac story, tyle. Reszta to raidy, spina i grindowanie numerka, co przestalo mnie interesowac lata temu w grach wogole. A to wlasnie jest w tej grze czasochlonne. Tak samo jakies grindy na rekolor mounta czy cos. Trzeba sie szanowac. Z czasem tez pomoglo to ze gra jest o wiele bardziej "normalna" niz WoW pre-Cata, pod wieloma wzgledami. Z czasowym na czele.

Dodam tez ze takie cos w tej grze to absolutna wiekszosc playerbase. Znam ludzi z podstawki/tbc (ta sama gildia od lat plus grupa irl z tego samego wlasciwie osiedla lol), ktorzy na raidzie byli raz w zyciu i graja dalej.

To sie nazywa zdrowe podejscie do hobby i normalne do gry video. Fanatyzm zostawiam sobie na fora dyskusyjne. Zas ty dostales o wiele obszerniejsza odpowiedz niz na to zaslugujesz.

btw. W GW2 gram tez od premiery. 4ry postacie na 80lvlu. Drugie ulubione mmo. Tam mam z 500h. Moze 600. Gra ma 14 lat.

post wyedytowany przez Kwisatz_Haderach 2026-04-14 21:16:26
14.04.2026 20:31
Sir klesk
6.5
1
odpowiedz
Sir klesk
274
...ślady jak sanek płoza

Nie wiesz jak na to odpowiedziec? Moze np. "kurde chyba rzeczywiscie niedoszacowalem czasu jaki spedzilem w WoWie" albo cos w tym stylu. Nie wiem co Ci tak mowe odebralo w moim poscie - zwykle przyblizone obliczenia, z ktorych mozna wywnioskowac, ze z jakiegos powodu sciemniasz na ten temat przed randomami w necie.

bo w koncu nie jestes jakims przegrywem
Dla mnie taki wydzwiek mial miec Twoj post.

post wyedytowany przez Sir klesk 2026-04-14 20:33:59
14.04.2026 21:45
Sir klesk
6.6
1
odpowiedz
Sir klesk
274
...ślady jak sanek płoza

Moglbys odpisywac w kolejnych postach? Wyedytowales swoj post z 10 razy po tym jak ja opublikowalem i wyedytowalem swoj. Z poczatkowych trzech zdan zrobila sie jakas emocjonalna rozprawka. Cos dopisac czy poprawic pare minut po publikacji to normalna sprawa ale generalnie to ciezko sie w ten sposob rozmawia. Jezeli masz problem z zebraniem mysli "na jeden raz" to bez obaw - poczekam az na spokojnie napiszesz i przeczytam pozniej.

Nie mowie Ci jak zyc, po prostu robie call out Twojej sciemy i pytam, czy rzeczywiscie Twoim zdaniem 100-120h na dodatek w WoWie to jest jakis "masakryczny" wynik?

Utemperuj ego i skoncz z tym posadzaniem o stalking - nie wiem za kogo Ty sie masz :D. Ty na serio myslisz, ze zrobilem jakikolwiek research na Twoj temat zeby napisac wczesniejszego posta? Jedyne na czym sie oparlem to informacja, ktora podales w tym watku czyli, ze grasz od 2004r. i jak widac blednie zalozylem ze grales w kazdy dodatek. Oprocz tego nasze wymiany zdan na temat WoWa na przestrzeni lat - taki to byl research Panie Pepek Swiata. :D Troche jestem tylko zdziwiony, ze nie raidujesz.

Co do "statystyki" to byly luzne wyliczenia, do ktorych sprostowania wciaz zapraszam. Specjalnie przyjalem niskie wartosci i spore widelki zeby dac Ci kredyt zaufania, a sobie margines bledu.

Co do pasywnej agresji. Nie neguje - jednak wciaz uwazam, ze lepsze to niz ta zwykla, prostacka i bezposrednia - a juz szczegolnie w internecie. :) Zawsze mnie bawilo takie napinanie sie i wyzywanie obcych ludzi przez klawiature. Wole wbic szpile, czy sprobowac dogryzc w jakis ironiczny sposob zamiast ze wszystkich szydzic i wyzywac od klaunow. IRL tez tak wszystkich probujesz po katach rozstawiac? :)

btw. odswiezylem wlasnie przed dodaniem posta i widze, ze dodales w edycji caly kolejny akapit... stary... na serio nie musisz sie spieszyc z odpisywaniem. Nikt Cie nie goni i nikogo nie obchodzi to czy zareagujesz po 5minutach czy na nastepny dzien. Po prostu rob to tak zeby to mialo rece i nogi.

btw. wlasnie odswiezylem drugi raz i widze, ze Twoj post znowu sie "powiekszyl" sorry ale nie chce mi sie znowu szukac gdzie cos dopisales

NIe rozumiem wogole po co ta analiza
Dla jaj. Bo wiedzialem, ze zanizasz podawany czas i zaczalem sie zastanawiac "po co".
Spoko, ze dales jakies swoje wyliczenia. Widzisz? Czyli nawet zakladajac granie turbo-casualowe wyszlo Ci, ze masz te 1200h. Nie musisz mi tlumaczyc czym jest WoW i co sie w WoWie robi, bo wychodzi na to, ze gralem w podobny sposob - czyli rowniez nie raidowalem (ostatni raz progressowalem raidy w MoPie) i skupialem sie na starszym contencie.

Jakbys chcial odpisac to no rush, ja juz raczej na dzisiaj odpuszczam.

post wyedytowany przez Sir klesk 2026-04-14 21:54:53
14.04.2026 21:58
Kwisatz_Haderach
6.7
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
25
GIT GUD or die trying

Jprdl.. na dole dopisuje nowe rzeczy.
"Call Out" to masz w glowie.

btw. SirKlesk - OP time - 18:58, ostatnia edycja - 19:45 (47 minut)
Kwisatz - OP time 20:26, ostatnia edycja - 21:16 (50 minut)

Przyganial kociol garnkowi. I nie, nie wole "ironicznie wbijac szpili". Wole nazywac rzeczy po imieniu.
Pasywna agresja jest tez dobra wtedy, kiedy jest subtelna. Twoja nie jest. Juz zwlaszcza w drugim poscie.
Bede sobie pisal jak chce, nie interesuje mnie co zrobisz. Ale mozesz prowadzic statystyki. Lubisz to robic jesli chodzi o roznych forumowiczow wiec na plus bedzie. Chyba nie myslisz ze piszac o stalkingu (ironicznie) mysle o sobie? Zreszta to i tak jest tylko na marginesie, ale tlumaczy te analizy.

Odpusc i nie blaznij sie wiecej. Nawet jakby to bylo 1500h, to i tak nie jest to 4500 w ciagu 7 lat, co jest poprostu choroba psychiczna i pierdolnieciem w glowe w kazdym przypadku z wyjatkiem niepelnosprawnosci albo ciezkiej choroby, kiedy to mamy ograniczony zakres mozliwych aktywnosci.
A jak sie gra w miare normalnie, to wychodzi tyle co napisalem.

post wyedytowany przez Kwisatz_Haderach 2026-04-14 22:00:47
14.04.2026 22:00
Sir klesk
😂
7
1
odpowiedz
1 odpowiedź
Sir klesk
274
...ślady jak sanek płoza

Jprdl.. na dole dopisuje nowe rzeczy.

Czlowieku, Twoj post mial w pierwotnej wersji 3 albo 4 linijki. Nvm, szkoda strzepic klawiature.

14.04.2026 22:02
Kwisatz_Haderach
7.1
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
25
GIT GUD or die trying

SirKlesk - OP time - 18:58, ostatnia edycja - 19:45 (47 minut)
Kwisatz - OP time 20:26, ostatnia edycja - 21:16 (50 minut)

stary... na serio nie musisz sie spieszyc z odpisywaniem. Nikt Cie nie goni i nikogo nie obchodzi to czy zareagujesz po 5minutach czy na nastepny dzien. Po prostu rob to tak zeby to mialo rece i nogi.

15.04.2026 11:39
8
odpowiedz
Sebcza_k
43
Konsul

Fajnie że ktoś miał tyle czasu na jedną grę

15.04.2026 11:48
9
odpowiedz
1 odpowiedź
Darek1785
9
Generał

Znam gorszych wariatów np. kilka tysięcy godzin w Diablo 3, ja jak przechodziłem normalnie pierwszy raz fabułę to już w drugim albo trzecim akcie miałem "ale to jest nudne" i dokończyłem tylko dlatego aby dobić fabułę do końca ale w życiu bym już do tego nie wrócił, a co dopiero zrobić kilkaset lub nawet kilka tysięcy godzin w tej grze.

To już szybciej w Diablo 1 bym to zrobił, a nie w takim czymś jak ta nieszczęsna 3 część.

15.04.2026 12:13
9.1
odpowiedz
Sebcza_k
43
Konsul

Ja nawet "nadupcając" jak miałem wcześniej czas to nabiłem w jednej grze chyba max 465 godzin

Forum Forum Gry MMO
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl