Na filmie wygląda świetnie. Fabularnie grało mi się chyba najlepiej właśnie w jedynke to chętnie wrócę. Co do, niby, końca ekskluzywności to dla posiadacza Playa to bardzo dobra wiadomość.
Unreal 5 :/
Nawet na tym 13 minutowym gameplayu widać i czuć przycięcia i spadki FPS :/
Szkoda. Poprzednie odświeżenie było super.
Świetna wiadomość. Już nie pamiętam dlaczego, ale swoją przygodę z Halo zacząłem od części drugiej. Będzie idealna okazja, żeby nadrobić.
To nie jest 2 remake tylko (najprawdopodobniej) 2 remaster. Halo: Combat Evolved Anniversary było tylko remasterem, w którym odświeżono oprawę audiowizualną, a rozgrywkę i strukturę map zostawiono jak w oryginale, a bazując na materiałach z wczoraj prawdopodobnie tak samo będzie Halo: Campaign Evolved. Tylko przerywniki filmowe są zrobione zupełnie od nowa - gears of war ultimate edition było podobnie podrasowanym remasterem.
PlayStation 15 w którymś tam roku, Halo Combat Evolved ReReReReReReREdition, to samo z Gears of War ReReReReReReLoaded.
Z eksów zostanie jeszcze Forza Motorsport i akurat w to bym chętnie pograł też na Plejce.
A Halo... nigdy mi nie podeszło, zacząłem kiedyś 3 pierwsze części, żadnej nie ukończyłem.
To ma buć remake. Prawdopodobnie zostanie zmienione takżer zakończenie i nie będzie cliffhangerów. Tak słyszałem
M$ głownie co robi, to odświeża pierwsze części ich największych tytułów. Co będzie następne? Kolejne odświeżenie Fable?
Daliby kolejne części ich głównych marek na niedostępne sprzęty.