Komentarze do opinii: Po 200 godzinach w nowej grze mistrzów gatunku mam dość. 100 zakończeń, ale jakim kosztem...

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
24.11.2025 20:25
1
odpowiedz
TobiAlex
211
Legend

LOL, i to jest jrpg a nie zachód ekscytuje się jrpg dla plebsu (na ciebie patrzę Clair)

25.11.2025 11:52
1.1
Aranthebes
54
Centurion

To w ogóle nie jest RPG...

24.11.2025 22:34
👍
2
odpowiedz
3 odpowiedzi
Nomis
78
Pretorianin

Aż się skuszę, Danganronpę uwielbiam ( chociaż szkoda,że już porzucona - jednak trzecia część wyjaśnia dlaczego). I widać po screenshotach,że przynajmniej jeśli chodzi o rysunki bohaterów to twórca Danganropy miał największy wpływ. A skoro można używać " flowcharta" jak w " Zero:escape" by na spokojnie zobaczyć wszystkie zakończenia a nie bawić się w save/load to tym bardziej mnie przekonuje : ).

26.11.2025 19:30
2.1
a1ekZ
8
Legionista

Akurat Danganronpa ożywiona - w 2026 remake dwójki, gdzie będzie też kompletnie nowy route z nowymi zabójstwami i rozprawami :D

26.11.2025 19:56
Silvaren
2.2
Silvaren
6
Pretorianin

a1ekZ
Przeszedłem jedynkę i dwójkę. Robią jakiś remake dwójki, podczas gdy jedynka nie miała? Czy ten na Steam (Trigger Happy Havoc) to właśnie remake?

A graliście może w Master Detective Archives: Rain Code?

post wyedytowany przez Silvaren 2025-11-26 19:58:37
27.11.2025 10:29
👍
2.3
Nomis
78
Pretorianin

a1ekZ Dzięki za info : ). Ciekawi mnie czemu wybrali do remaku 2 zamiast najpierw jedynki? Jednak nie będę narzekać- biorę co dają : ).
Silvaren Niestety z tego co widziałem to tylko remake dwójki jest robiony bo " Trigger Happy Havoc" to po prostu tytuł jedynki.

26.11.2025 20:08
Felipe
😂
3
odpowiedz
Felipe
22
Messiah

Lol ciekawe czym te wszystkie zakończenia się różnią czy się nie okaże, że różnią się tym, że jakaś postać w jednym i drugim zakończeniu jest inaczej ubrana xD. Jeśli nie i naprawdę to są różne sceny itd. to serio wow.
Aż mi się przypomina DBH I 1000 ZAKOŃCZEŃ!1!!111!1!!!!1! na starym dobrym TVGRY (RIP). A ostatecznie to nie wiem czy tych zakończeń się uzbiera 50 razem.
Mam wrażenie, że ci co liczyli tak te zakończenia w DBH to za każde zakończenie uznawali też śmierć sterowanej postaci w każdym możliwym miejscu. Ale raczej nawet to by nie dało ich 1000 lol.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl