LOL, i to jest jrpg a nie zachód ekscytuje się jrpg dla plebsu (na ciebie patrzę Clair)
Aż się skuszę, Danganronpę uwielbiam ( chociaż szkoda,że już porzucona - jednak trzecia część wyjaśnia dlaczego). I widać po screenshotach,że przynajmniej jeśli chodzi o rysunki bohaterów to twórca Danganropy miał największy wpływ. A skoro można używać " flowcharta" jak w " Zero:escape" by na spokojnie zobaczyć wszystkie zakończenia a nie bawić się w save/load to tym bardziej mnie przekonuje : ).
Akurat Danganronpa ożywiona - w 2026 remake dwójki, gdzie będzie też kompletnie nowy route z nowymi zabójstwami i rozprawami :D
Przeszedłem jedynkę i dwójkę. Robią jakiś remake dwójki, podczas gdy jedynka nie miała? Czy ten na Steam (Trigger Happy Havoc) to właśnie remake?
A graliście może w Master Detective Archives: Rain Code?
Lol ciekawe czym te wszystkie zakończenia się różnią czy się nie okaże, że różnią się tym, że jakaś postać w jednym i drugim zakończeniu jest inaczej ubrana xD. Jeśli nie i naprawdę to są różne sceny itd. to serio wow.
Aż mi się przypomina DBH I 1000 ZAKOŃCZEŃ!1!!111!1!!!!1! na starym dobrym TVGRY (RIP). A ostatecznie to nie wiem czy tych zakończeń się uzbiera 50 razem.
Mam wrażenie, że ci co liczyli tak te zakończenia w DBH to za każde zakończenie uznawali też śmierć sterowanej postaci w każdym możliwym miejscu. Ale raczej nawet to by nie dało ich 1000 lol.