Jak obciąża to się wyłącza. Nikt nikogo nie zmusza do korzystania z apki, i robienia ustawień przez nią. Mnie osobiście wkurzały te wcześniejsze programy. Ustawiłem sobie tak i tak, komputer by grę pociągnął bez problemu, a dziadostwo ustawiało mi na nowo dużo gorzej niż chciałem:/ A jak gra była zbyt wymagająca, to mi dawała na maxa ;D
A ta nowa aplikacja wcale nie jest lżejsza tylko odwrotnie.
Ale akurat te problemy z tym programem to ciekawe, bo nigdy mi się nie zdarzały podczas jej używania.
Miłego dnia.
Fajnie się te kolorki w panelu zmieniało. Na AMD na przykład nie widziałem takiej opcji i trzeba było dodatkowe rzeczy instalować.
Szkoda. Nadal wszystko robię w starym. Jest szybszy i czytelniejszy niż ten kafelkowy szajs.
"Po 20 latach wiernej służby klasyczny Panel sterowania NVIDIA."
No fajny tytuł xd
To dlatego zaczęło wyskakiwać powiadomienie że ,,invidia control panel '' nie został znaleziony.
Dobra zmiana na tej samej zasadzie co panel sterowania i ustawienia w Windowsie, czyli do dupy. Ten klasyczny panel to kawał historii, przecież ja go jeszcze pamiętam z mojej Rivy TNT2.
Ostatnio pobrałem te sterowniki i jednak zostanę przy takich, które w miarę jednak działają. Mimo totalnego partactwa Nvidii w tym temacie (od premiery Blackwella) po raz pierwszy doświadczyłem aż takich problemów, które zmusiły mnie do użycia DDU. Crashe do tej pory zdarzały się sporadycznie, ale nigdy do tego stopnia, że gra wywaliła się w 15 minut w dodatku z niższą ilością FPS niż zwykle.
NVIDIA Control Panel zawsze było najlepsze i nawet stosunkowo łatwe w obsłudze
[*]