Mocny średniak. Fantastyczne efekty specjalne i świetlne, i gdyby była liniowa to wtedy by była dopiero ciekawa niż takie jeżdżenie z miejsca na miejsce i robi się co się chce
Ja wróciłem w zeszłym roku. Kiedyś ja porzuciłem z nadamiru innych gier i wkońcu ukończyłem. CHoć mechaniki na te lata trącą myszka to jednak jest to bardzo dobry tytuł. Tak tuning auta, zdobywanie baz i fabuła Mocne 7/10 choć z czasem powtarzalna.
Szkoda, że poza tą walką samochodową niewiele rzeczy się tam wyróżniało. Sam na początku byłem bardzo na tak, ale po iluś tam godzinach robienia tego samego dopadła mnie monotonia tej gry i do zakończenia nie dobrnąłem.
Zabawny zbieg okoliczności. 2 tygodnie temu również skończyłem już któryś raz tą grę i do dziś robi wrażenie. Graficznie w 4K wygląda świetnie, system walk genialny - animacje zawstydzają niejeden nowoczesny tytuł, dźwięki, samochody, nawet walka samymi samochodami daje masę frajdy. Gdy się ukończy fabułę i jeździ się po miejscach poszukiwań, robi wyścigi - to nie nuży - to jest tak stworzone, że ma przedstawiać świat gry, pokazywać go w każdym zakamarku, jednocześnie odwołując się do "czasów przeszłych" strzępkami historii i komentarzami maxa. Tylko jedna rzecz w tej grze jest nudna - czyszczenie pól minowych.
Ale gdy porobi się wszystko na 100%, zamiast satysfakcji czuję się żal że to już koniec.
No i te burze.... Genialne.
Doskonała gra, bezbłędnie oddany klimat Mad Maxów, z przyjemnością ją ukończyłem robiąc praktycznie wszystko.