Czasopismo: Play 12/2010
dla tego niekupuje PLAY'a bo co chwile tylko stare Pełne wersje ze starych numerów, no bez jaj ale to już się robi straszne :P
Szkoda Playa, ostatnie cienkie wyniki sprzedaży (mimo całkiem niezłych pełniaków) i teraz czyszczenie magazynów dowodzą, że pismo długo nie pociągnie. A wtedy będzie monopol CDA.
Choćby kosztowali 10 gr, to i tak mojej kasy nie dostaną.
spoiler start
No dobra, jakby kosztowali 10 gr to bym kupił ;)
spoiler stop
juz mnie bawi pisanie tego "w tym miesiacu pelne wersje wybieracie sami" laskawcy dziekujemy za to ustepstwo
CD-Action jest najlepsze i choćby kosztowało 50zł to i tak wolę to niż Play!
Nie rozumiem jak mam sobie wybrać pełne wersje na DVD? nie mogli napisać co dali?
Mnie osobiście smuci sytuacja na polskim rynku dziennikarstwa o grach. Prawda jest taka, że CD-Action słabnie, staje się "bardziej kolorowe", "user friendly" i staje się czymś na wzór "melting pot" - wszystko o wszystkim. Postawienie gier konsolowych na równi z pecetowymi jak dla mnie osłabiło odbiór pisma. UPRZEDZAM OD RAZU ZAKOMPLEKSIONYCH, PRYSZCZATYCH FANBOJÓW - LUBIĘ ZARÓWNO GRY KONSOLOWE JAK I PECETOWE. CD-Action oczywiście kupuję bo kupuję już od wielu, wielu lat, aczkolwiek widzę delikatnie słabnięcie pisma, pomimo tego, że jest monopolistą i gigantem w swej gałęzi. Szkoda wielu pism, które większość czytelników zlewa bo głównie patrzą na pełniaki. Uważam, że powinien pojawić się silny konkurent dla CDA ponieważ Play chyba powoli zaczyna się krztusić. Z całą sympatią dla CDA, które bardzo cenię za poziom, profesjonalizm i markę, na którą ciężko pracowali latami.
Nie martwi mnie brak pełniaków gdyż i tak Play kupuje do czytania. Nie starcza mi czasu aby pograć w te gry które sam wybrałem i kupiłem, a co dopiero w to co tam skapnie na płytę..
A wtedy będzie monopol CDA.
Na rynku pism pc`towych tak. Konsolowe czasopisma są od 10 lat na poziomie o klasę wyżej.
Nie rozumiem jak można obecnie to zbierać?
Kupować miesiąc w miesiąc by z którymś miesiącem mieć co miesiąc to samo razy dwa:)
Ciągle czekam aż Backside w końcu napisze dlaczego sami sobie dołek kopią?