Ale ja dalej nie wiem jakie gry, kupuje cda a play tylko jak są fajne gry.
Jesli ktos zakupil/kupi ten egzemplarz i nie gra w World of tanks to bardzo prosze o wyslanie kodu na gg 1041708 lub e-mail [email protected] jesli tylko bedzie jakis sposob zebym mogl sie odwdzieczyc to chetnie to zrobie ;)
Witam wszystkich.
Również mam prośbę, jeżeli ktoś zakupił ten numer PLAY i nie gra w World of Tanks, to możecie go podesłać na nr GG 4042092
Podajcie jakie będą gry to JAK kupie play to prześle temu co poda pierwszy
Czy w końcu ktoś odpisze dlaczego ktoś kto kupuję Play regularnie ma cierpieć i za status stałego klienta dostaje nagrodę w postaci "w tym miesiącu każdy znajdzie coś dla siebie czyścimy magazyny i w kółko dajemy to samo" a co z tego że stały klient dostanie raz jeszcze to samo co kupił,wtedy na pewno coś wybierze:)
Dziwi mnie że z taką polityką jeszcze nie upadli
Co wy się tak do tych płytek przywiązujecie? Gdyby od tego zależała popularność pisma to wszystkie by już dawno upadły...
to jakie w koncu sa te gry wie ktos??
[10] Uważasz, że w tym kraju kupuje się prase dla graczy dla tekstów?
Gdyby tak było to wynik sprzedaży Play-a i CDA byłby dla nich odwrotny.
Na portalach internetowych informacje, opisy czy recenzje (obecnie nic nie warte bo nikt nie da niskiej oceny dla gry, aby się wydawca na niego nie "obraził") masz za darmo i na bieżąco.
Teasery, trailery, gameplay na youtube za darmo.
Ale nikt ci nie da 3 - 4 pełnych wersji (dobrych a czasem bardzo dobrych) gier za 15-20 zł.
(a papier zawsze się przyda)