Komentarze do wiadomości: Piotr Rosiński zarzucił twórcom gry Thorgal oszustwo. Mighty Koi odpowiada i wskazuje na ukryty motyw działania

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
05.06.2026 11:17
1
2
odpowiedz
vfk
26
Legionista

Mnie kurcze boli ze Pan lodowego ogorodu pewnie nigdy nie powstanie. Zamiast isc droga CDP, najpierw mala gra na licencji a pozniej rozwoj, to oni ida w oszustwo - bo tak, da sie przejechac pare ladnych lat na pieniadzach od inwestorow i zrobic absolutnie nic. Szkoda

05.06.2026 12:28
1.1
odpowiedz
MadTrigger
6
Centurion

vfk Nie no powstanie. Tak kura będzie znosić złote jaja, ale z bardzo dużym opóźnieniem. Mam nadzieję, że szybko upadną, bo jak zrobią byle gniota i potem będą blokować profesjonalistów i pasjonatów to będzie katastrofa. "Najgorsze" jest to, że obaj twórcy Thorgala żyją więc sama postać przejdzie do domeny publicznej za minimum 80 lat. Możemy resztę życia spędzić marną grą i nowej nie będzie.

post wyedytowany przez MadTrigger 2026-06-05 12:29:30
05.06.2026 11:18
2
2
odpowiedz
MadTrigger
6
Centurion

Bla bla bla, gdzie jest gra? Dwa lata, silnik mają gotowy (UE5) to co im tyle zajmuje? Ściemnianie?

05.06.2026 12:01
3
1
odpowiedz
katai-iwa
67
Legend

Pitolenie, mieli sporo czasu żeby cokolwiek pokazać.
Pytanie czy ktoś będzie chciał spróbować zrobić gry w tych światach, pewnie twórcy będą patrzeć podejrzliwie na wszelkie próby współpracy.

05.06.2026 12:37
Dead Men
4
odpowiedz
Dead Men
197
Senator

Piotruś Rosiński nie dostanie swoich szekli. Kto oglądał Ja Rosiński z 2024 doskonale wie co to jest za kanalia. Aż żal było oglądać jak wykorzystuje swego ojca do granic możliwości, a scena z aukcją wrećz przeraża.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl