Może być. PoE to i tak gra, która w early accesie(płatnie lub nie) oferuje i tak tyle, co wiele innych tytułów za pełne ceny. I i tak co chwile ją rozbudowują, poprawiają, coś zmieniają, coś dodają, nudy nie ma. Dla mnie ta gra to fenomen pod względem rozwoju i podejścia twórców do swojej pracy. I to jeszcze za darmo, lub za tak śmieszny grosz(te 120zł).
A co za różnica. Ludzie którzy nie płacą a chcieliby już pograć to dla nich bez różnicy czy będzie 10 czy 12 klas. Diablo za 200zł oferuje 1/10 tego co Poe2 da za darmo.
chrisw w D4 to od pierwszej minuty masz 10 lvli do rozdania, POE jest jednak bardziej wymagające
Brak wszystkich klas? Żaden problem nawet dziś. Każda klasa ma i tak 2-3 ascendancje co podwaja bazową ilość dostępnych scenariuszy budowania postaci. D4 nie ma startu do takiego czegoś. Biorąc pod uwagę nawet price point to jest rozbój w biały dzień żądać od ludzi 300PLN za połowę tego, co ma POE2. Sam byłem sceptykiem, aż nie zagrałem i obecnie na liczniku niedługo wpadnie 400h.
Wiocha. Potrzebują jeszcze półtora roku żeby przy tym tempie prac dowieźć to niech i tak będzie. Zamiast tego wolą podpisać 1.0 pod czymś, co tym nie będzie. No sUabo.
Mam nadzieję że redaktor dobrze zrozumial zmianę sprintu, oznacza ona tyle, że nie będzie można wykorzystywać sprintu do ucieczki przed heavy stunem, tym samym, jeszcze łatwiej będzie możliwość otrzymania heavy stuna.