Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Oszuści i duplikacja na celowniku. Twórcy ARC Raiders szykują się do ogromnej aktualizacji

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
16.06.2026 22:10
Ali Wlaborg
1
1
odpowiedz
Ali Wlaborg
102
Mordęga

nijakie zmiany, juz od tygodnia nie gram w to, a kiedyś wracałem do tego jak napalony, to wszystko przez to ze z nieznanych przyczyny ciągle wypadam do progresywnego lobby, gdzie mnie zabiją nawet za samo stanie, nawet nikogo nie zabiłem a zamiast tego reanimowałem kilku kolesi, te zmiany w karze za zabicie są jednak dużo gorsze niz się spodziewałem, albo po prostu coś tam nie działa

17.06.2026 00:27
1.1
odpowiedz
luq8912
51
Pretorianin
17.06.2026 09:54
Herszta
1.2
1
odpowiedz
Herszta
8
Legionista

Ali Wlaborg też wracałam do Arc totalnie wkręcona, nic prócz tej gry nie istniało, ale od jakiegoś czasu dwójki i trójki są nie grywalne, jeśli chcesz pve i chodzić na duże Arki.

Na Zaporze na Matriarinii kolesie specjalnie zapitalają na ten kraniec mapy gdzie ona jest, żeby ustawić się w drzewach i nokautować ludzi co przyjdą ubić Matriarchini, tu nawet nie ma walki, po prostu strzelają w plecy. Wiadomo, że to gra pvpve, ale nie było tak. Na Reddicie jest bardzo dużo otwartych wątków o tym, że jest odczuwalna zmiana w matchmakingu po przedostatnim patchu.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl