Nie rozumiem dlaczego tak długo ociągają się z tym Starfieldem. Gra wyszła ponad 2 lata temu a i już w momencie premiery nie wyglądała/działała jakoś szczególnie dobrze.
Nic ciekawego. Póki co nie ma na co czekać,. Dodatek do Diablo kupiłem już to tylko na premierę ogram kampanię.
Hej, czy ta postać że zdjęcia z gry Fable to postać męska czy kobieca? Niestety mam problem ze stwierdzeniem tego z całą pewnością. A w oryginał nie grałem :)
Na tym polega cały humor, że ciało jest kobiety, ale twarz raczej męska. Ta seria nie bierze się na poważnie.
Zamieniłem Xboxa Series X na Playstation 5 i to była bardzo dobra decyzja. Mogę teraz grać we wszystko od Sony i Microsoftu. To było najlepsze co zrobiłem w życiu. Dzięki MS, że pomogłeś mi podjąć tę decyzję.
Weź pod uwagę, że na Xboxie wszystko masz na start niemalże za darmo w porównaniu do tego, że na PS5 musisz więcej zapłacić za te gry zwłaszcza jeżeli chcesz grać na premierę także gdybyś złożył kilka takich tytułów na przestrzeni lat to wychodzi na to, że posiadanie PS5 jest dużo droższe niż Xbox.
Takie argumentu kompletnie niż nie bierze pod uwagę to tak jak PC i Konsole gdzie w przypadku tego drugiego nigdy nikt nie podaje ceny telewizora aby w pełni wykorzystać doznania oferowanie przez konsole.
Też tak zrobiłem.