Czekam, trailer minimalistyczny ale faktycznie przygotowuję się na epickie dzieło.
Czy ja wiem. Głośna muzyka jest? Jest.
A cała reszta wygląda średnio. Come on, ta zbroja wygląda jakby to Batman był ;D Plastikowa ja nie wiem, obrzydliwie to wygląda.
Wszystko inne też wygląda tak se. Serio, wyciągają konia z wody a nie budują? Z Odyseją to będzie może miało wspólne tylko parę elementów, przerobione przez Nolana. Nie mówię że to bedzie złe. Ale to będzie wizja Nolana.
A kogo ma byc wizja? To nie jest dokument na Discovery Channel ani interaktywny film w Museum Historii Starozytnej. Tylko blockbuster z Hollywood. Jedno czego nie mozna Nolanowi odmowic, to ze zna swoje miejsce i wie co tworzy. Mimo wszystko rozrywke.
Serio, wyciągają konia z wody a nie budują? Bo to był koń wodny.
Widzę że wiedza na temat greckich wojowników z epoki brązu skończyła się na szukaniu czegoś o rzymskiej armii. Miało być dobrz, a wyszło jak zawsze
Jak to pisza na reddcie...
To bedzie najbardziej "akkchuuualllly..." film w historii.
Astrolodzy oglaszaja miesiac Nolana. Populacja hellenistow i specjalistow od literatury antycznej zwieksza sie.
Wyglada superowo. Zbroja i helm z plakatu wygladaja duzo lepiej w ruchu. Imho plastikowosc jest zamierzona, zeby pokazac kontrast. Tylko kto to jest. Z gory sorry, czytalem to w szkole (i to fragmenty, a opowiesc znam jak wiekszosc ludzi... fragmentarycznie). Nie pamietam poprostu. Napewno nie zwykly czlowiek i chyba nie Odyseusz (on przed nim kleka).
Reszta zbroi wyglada "normalnie".
Z gory sorry, czuje ze powinienem to wiedziec. :/
Tak czy siak wyglada bardzo ciekawie i szykuje sie niezle widowisko.
A wogole to bardzo minimalistyczny trailer. Wlasciwie nic nie pokazuje.
Ciekawe, czy poza epickim widowiskiem będzie też dobrym filmem... :) Ostatnio z tym u Nolana krucho...