Gry lipca 2026Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Od dziś na Prime Video obejrzysz film, który zapoczątkował jedną z największych serii science fiction

Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz
01.06.2026 15:54
1
odpowiedz
jako8
4
Pretorianin

Cudny serial!!

01.06.2026 17:21
1.1
odpowiedz
Felipesku
83
Generał

jako8436703776 Szczerze mówiąc taki sobie bo scenerię to w wiekszosci same lasy, nie popisali się. Mogliby chociaż teraz zrobić jakiś enchance AI żeby było na czym oko zawiesić

01.06.2026 17:56
1.2
odpowiedz
Beneksor
21
Generał

jako8436703776 To chyba najlepszy serial sci-fi wszech czasów.

01.06.2026 21:39
maciell
2
odpowiedz
maciell
142
Senator

Film ogladalm z kilka razy. Nigdy mi sie nie znudzi, kiedy otwieraja 1 raz wrota. Seriale tez wszystkie zaliczone po kilka razy. Mega ucieszyla mnie wiadomosc, ze po fuzji z Amazon powstaje nowy serial. Pierwszy serial niestety juz zaczyna tracic myszka. Dla wielu to zaleta dla innych wada. Co nie zmienia faktu, ze jest warty obejrzenia.

02.06.2026 07:58
MarucinS
3
odpowiedz
MarucinS
84
Pretorianin

Oni nie byli gotowi na GwiezdneWrota.
Serial odbebniony za dzieciaka. Różne próby nadania innego toru czy wskrzeszenia też.
Dobry.

Czy teraz serial byłby tak samo dobry?
Nie wiem. Moze oczekiwalbym czegos więcej od tamtych efektów. Ale film ogladalem (kolejny raz) jakiś czas temu i jest dobry.

Forum Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl