Szanowna Pani Redaktor, proszę o zamieszczanie w nagłówkach informacji jakiej gry/filmu dotyczy napisany przez Panią artykuł. Stosowanie clickbaitów to zwykły brak poszanowania dla czytelnika.
Naprawdę w Polsce karmią nas filmami nie oglądanymi ta seria jest puszczana na okrągło w TVN aż do znudzenia to Ukraińcy na Tik Toku dają filmy które nie ujżały światła dziennego w Polsce a u nich były filmy z rodu fantastyki ,aż mi kopara opadła są zajebiste naprawdę nie rozumiem dla czego nas Polaków traktują jak piąte koło u woza szkoda czasu na ten film obejrzałem jak i wszyscy po dwa trzy raz
Jakość Disney. Gdziekolwiek spojrzymy to staroć nie warta uwagi, na Disney to nowość i zarazem najlepszy film roku na tym VOD.
News roku :)
Szybciej będzie chyba napisać, gdzie jeszcze Lotr'a nie było :)
i czy jest jeszcze ktoś, kto tego nie widział?
Poważnie. Zawsze uważałem, że to nie moje klimaty. Dopiero kiedy zobaczyłem newsa, uznałem że czas sprawdzić.
Ja to bym się bardzo ucieszył, gdyby w końcu na którymś streamingu pojawił się Władca Pierścieni, ale w wersji reżyserskiej, a nie jak do tej pory wyłącznie w zwykłej...
To edycje filmowe, które nie są warte uwagi. Liczą się tylko wersje reżyserskie.
przecież to jest wersja kinowa, znacznie gorsza, z uciętą godziną filmu na część, zostaję przy torrentach
Chwalenie się, że jest się piratem było modne 20 lat temu.