W3 i nowe Metro. Pięknie:)
Co do do DLC to najchętniej bym zobaczył ten materiał z polskim dubbingiem i z Jackiem Rozenkiem:)
Swoją drogą, zastanawiam się, czy przed rozpoczęciem pokazu trwa dyskusja między twórcami gier, by uniknąć bycia ostatnia grą zapowiedzianą przez prowadzącego 😅
High guard byl ostatni na TGA, gra wyszła i już wszyscy o niej zapomnieli...
Może nawet wyjątkowo sobie obejrzę, bo jest tutaj trochę rzeczy co mnie naprawdę interesuję.
Ja bym chciał z niespodzianek żeby pokazali coś nowego do Cyberpunka, bo już jakieś przecieki małe były oraz nową grę Bloober Team (być może Silent Hill 1). Wiadomo już też że ma być nowa grand strategy od Paradoxu! Ciekawe czy np Stellaris 2, Hoi 5 czy coś zupełnie nowego, może fantasy w końcu? Myślę że będzie też dłuższy pokaz Neo Berlin 2087 po niedawnym trailerze z rozgrywki, który był z dopiskiem gamescom 2026 - zapowiada się ogromny konkurent dla Cyberpunka! Kto wie czy Larian nie pokaże już czegoś z nowego RPG w świecie Divinity bo długo cisza i jak zwykle odwieczne pytanie.. HALF-LIFE 3? ;))
Liczę na datę premiery nowej Keny, choć to Sony i może będzie osobne wydarzenie na ten temat?