Ja tam od dawna ogladam Anime z angielskimi napisami, z reszta jest ich wiecej niz z Polskimi.
No właśnie w tym problem. Overlorda na CR nie ma szans obejrzeć z polskimi napisami, ale do tego już wszyscy u nas są przyzwyczajeni. W przypadku Netflixa wypadałoby, żeby te się jednak pojawiły... a tu klops. Szkoda.
Można obejrzeć z polskimi napisami bez problemu tylko trzeba poszukać.
Na jakimkolwiek portalu od anime w internecie?
Właśnie za to nie trawię tej mody na streaming
Wpierw tytuły są zaraz ich niema i tak do usranej śmierci
Napisy to ultra pojęcie względne
Albo ich niema albo modlisz się aby dorównywały tym fanowskim
O zgrozo o cenzurowaniu tytułów lepiej się nie wypowiadać bo nawet w takim One Piece papierosa Sanjiego na lizaka transformowano dawniej gdy jeszcze to stąpały po lądzie dinozaury
Zaległości x sezonów wstecz na obrębie nawet i lat(a co tu memlać ozorem o emitowanym w takich sytuacjach)
Albo się okazuje że jeden streamingowy portal ma kilka sezonów tv a następny ma tylko sequel w formacie kinowym a jeszcze następny kolejne sequele i aż tobie się odechciewa(weź teraz zrób rewatcha przed nowym którego pewnie nie mają)
Wpierw streamingowe portale wyciągają łapy później to ewentualnie nawet i banują tytuły bo się okazały zbyt kontrowersyjne po fakcie( tacy to ekscelowicze XD)
Nawet zbanowane Mushoku Tensei przez Canal+ po polsku obejrzysz jeżeli masz dostęp do archiwum w sieci
Albo jedziesz torrentem/wgrywasz napisy etc i mówisz na pohybel tym tamtym sramtym ekhem i tak dalej
Albo zwyczajnie nie są tobie obce inne języki niż własny etniczny i oglądasz z napisami po angielsku(które w sieci zawsze będą dostępne)
Tak więc dla chcącego nic trudnego wystarczy minimum inicjatywy lub potoczniej użyć mózgu
Ogólnie to jest taka karuzela śmiechu która wcale a wcale nie zachęca mnie do jakiejkolwiek subskrypcji mówiąc ogólnie
Czasami bardziej się kalkuluje blue ray i posiadanie czegoś na własność
Aczkolwiek by nie było że widzę tylko i wyłącznie w ciemnych barwach
Bywają i pozytywne sprawy jak chociażby sytuacje dzięki którym możesz obejrzeć tytuły których nie wiadomo czy byś dziś mógł obejrzeć
Aczkolwiek jest to tylko odłam marginesu a tak czy inaczej kto inny by się przyczynił do z emitowania tak więc by nie było że hiperbolizuje
Oglądaj anime tylko stwórz konto , tam cały overlord jest po polsku aż nie mogę się doczekać aż 5 część zrobią