Horrory na ogół są dla dorosłych więc rating pegi 18 nie dziwi. Młodsi mogliby się poważnie przestraszyć.
O, czyli poza nowym Fable przygotowywali w tajemnicy jeszcze jakiś drugi tytuł, tym razem dla dorosłych? Teraz to mnie zaintrygowaliście!
Czemu Fable miałoby się przerazić premiery GTA, które wychodzi tylko na konsole, prawdopodobnie będzie na tyle drogie i ograniczone przez konsole, że obiektywnie rzecz biorąc, nie ma sensu go kupować. Gracze już niejednokrotnie pokazywali, że zachowania antykonsumenckie wpływają na sprzedaż...
O, czyli poza nowym Fable przygotowywali w tajemnicy jeszcze jakiś drugi tytuł, tym razem dla dorosłych? Teraz to mnie zaintrygowaliście!
No myślę że to inny odbiorca. Fable ogram 3 miechy po premierze a gta pewnie po 2 latach. Chyba że mnie czymś zachęca ale wątpię widząc podejście do gta online. Myślę że ciężko będzie im wrócić na te wcześniejsze tory. I chyba większość graczy dzisiaj oczekuje od tej serii po prostu show
No i dobrze, bo Fable w przeciwieństwie do GTA zamierzam kupić i ogrywać gdy GTA omijam szerokim łukiem, bo brzydzę się tej serii od premiery GTA 3.

Horrory na ogół są dla dorosłych więc rating pegi 18 nie dziwi. Młodsi mogliby się poważnie przestraszyć.
Przeczytaj jego komentarz i popatrz na zdjęcie doklejone do niego a będziesz wiedział.
Niezależnie co się myśli o tej bohaterce, to finalnie na ostatnich pokazach wyszło, że i tak będzie kreator postaci.
Czytałem jego komentarz i pytam ciebie.
Chodzi o to że to jest chejterskie ,dziecinne naśmiewnie się z głównej bochaterki gry.
Podobne nienawistne były w stosunku do postaci z AC Shadows,SW Outlaws czy nowego DA.
Panie krzysztofie wyjasnijmy sobie dwie rzeczy. Po pierwsze korzysta Pan z pojec ktorych znaczenia Pan jeszcze nie pojął - wyrazenie negatywnej opini o produkcie nie jest hejtem i mam prawo do krytyki tego co mi sie nie podoba. Po drugie od impertynencji nie przybedzie Panu centymetrow.
Silas1415
O jakim kreatorze postaci mowisz? Chyba odrozniasz kreator od personalizacji. Kreator postaci to masz np. w Guild Wars, Black Desert, Skyrim czy nawet w Mass Effect. W Fable bedziesz mogl dokonac jedynie kustomuzacji postaci a nie ja stworzyc. Innymi slowy bedziesz mogl wybrac wlosy fryzure glowe blizny tatuaz kolor skory etc. z gotowców stworzonych przez developerow. Stworzysz skladaka z predefiniowanych przez tworcow elementow dostepnych w grze a nie postac w creation engine ktorego gra bedxie pozbawiona.
https://m.youtube.com/shorts/n331D-h6X28?ra=m

Grą dekady będzie Wiedźmin 4, Divinity albo Half-Life 3, a nie to coś -->
Osobiście obstawiam na Divinity bo patrząc na Baldur’s Gate 3 to Larianie jeszcze bardziej to podkręcą, że od samego początku do końca gry każdy wybór nawet ten najmniejszy będzie miał znaczenie pod względem fabularnym.
Przecież jakiś odurzony jakąś kupą pismak wymyślił w swoim pijanym mózgu trzeci dodatek do Wiedźmina 3 jesienią, najpierw widział ten dodatek w maju później poszła plota że jesienią.
Dodatek się niczego nie boi bo nie istnieje poza mózgownicą pisnmaka.
Fable dla dorosłych? Z powodów m.in przelewu krwi, a szczególnie licznych wulgaryzmów? Trzeba zastanowić się nad zakupem, ponieważ ten remake może być wierny oryginałowi jedynie częściowo...