i cyk, kolejny powód, żeby wypiąć się na nvidię. Moja następna karta będzie innej firmy.
Zuck: Yeah so if you ever need info about anyone at Harvard
Zuck: Just ask.
Zuck: I have over 4,000 emails, pictures, addresses,
SNS: [Redacted Friend's Name]: What? How'd you manage that one?
Zuck: People just submitted it.
Zuck: I don't know why.
Zuck: They "trust me"
Zuck: Dumb f...ks
No więc ja mu nie ufam, a także tym z którymi robi biznes. Cena kilku FPSów w grze z powodu gorszej karty jest dla mnie do przełknięcia żeby choć symbolicznie pokazać mu środkowy palec.
Bo NVIDIA była, jest i zapewne zawsze będzie lepsza od AMD i to w cholerę lepsza, na pewno jeżeli chodzi o GPU!!! Mam w pecetach i laptopach karty NVIDIA od Voodoo, od 1997 roku ale miałem też karty AMD, a tylko własnych kompów razem miałem chyba z 14 jeśli dobrze na szybko policzyłem plus testy u znajomych. Nikt mi nie powie, że nie mam doświadczenia i porównania! Znam możliwości kart obu marek doskonale i to przez kolejne generacje. Zresztą każdy niech gada co tylko chce i mam do w dupie, ja wiem co mi mówi prawie 30 lat doświadczenia z kartami graficznymi.
Widzę, że mentalność większości zatrzymała się gdzieś na 2005 roku patrząc na powyższe komentarze.
NVIDIA, AMD, Facebook nie są tym czym większość myśli.
Ludzie tu nie chodzi o karty graficzne , oni mają głęboko w poważaniu karty graficzne, tu biznes kręci się wokół akceleratorów al i dziesiątek jak nie setek miliardów dolarów….