i cyk, kolejny powód, żeby wypiąć się na nvidię. Moja następna karta będzie innej firmy.
Zuck: Yeah so if you ever need info about anyone at Harvard
Zuck: Just ask.
Zuck: I have over 4,000 emails, pictures, addresses,
SNS: [Redacted Friend's Name]: What? How'd you manage that one?
Zuck: People just submitted it.
Zuck: I don't know why.
Zuck: They "trust me"
Zuck: Dumb f...ks
No więc ja mu nie ufam, a także tym z którymi robi biznes. Cena kilku FPSów w grze z powodu gorszej karty jest dla mnie do przełknięcia żeby choć symbolicznie pokazać mu środkowy palec.
Bo NVIDIA była, jest i zapewne zawsze będzie lepsza od AMD i to w cholerę lepsza, na pewno jeżeli chodzi o GPU!!! Mam w pecetach i laptopach karty NVIDIA od Voodoo, od 1997 roku ale miałem też karty AMD, a tylko własnych kompów razem miałem chyba z 14 jeśli dobrze na szybko policzyłem plus testy u znajomych. Nikt mi nie powie, że nie mam doświadczenia i porównania! Znam możliwości kart obu marek doskonale i to przez kolejne generacje. Zresztą każdy niech gada co tylko chce i mam do w dupie, ja wiem co mi mówi prawie 30 lat doświadczenia z kartami graficznymi.
Chyba raczej chodzi o to ze NVIDIA posiada CUDA Cores do obslugi AI ktorych nie posiadaja karty AMD...
A jakie to cuda te rdzenie potrafią? Dają trochę lepszy obraz dzięki oprogramowaniu?
Może niech wspomogą rdzenie RT bo te jak się aktywują to karta traci połowę mocy.
Widzę, że mentalność większości zatrzymała się gdzieś na 2005 roku patrząc na powyższe komentarze.
NVIDIA, AMD, Facebook nie są tym czym większość myśli.
Ludzie tu nie chodzi o karty graficzne , oni mają głęboko w poważaniu karty graficzne, tu biznes kręci się wokół akceleratorów al i dziesiątek jak nie setek miliardów dolarów….