gra kupiona i ogrywana;) żaden hit ale gra przyjemna, hejtu nie rozumiem, argumenty typu "gra syf bo tak" wcale do mnie nie przemawiają. Pozdrawiam grających.
Ludzie płaczą, bo nie dostali nowego pełnoprawnego GoW i to tak naprawdę główny powód, dla którego tej grze się obrywa. Nie dlatego, że jest zła, tylko dlatego, że jest czymś innym. Tak jakby niektórzy nie rozumieją, że to, że gra się nazywa GoW nie musi z automatu znaczyć, że to gra dla nich.
Czyli David Jaffe mial jednak racje? Lol, a wszyscy go zjezdzali za ta opinie w komentarzach...
Ludzie którzy faktycznie kupili grę maja inna opinie na PS Store ale widocznie trzeba kręcić hate na gierkę i o tym nie wspomnieć
gra kupiona i ogrywana;) żaden hit ale gra przyjemna, hejtu nie rozumiem, argumenty typu "gra syf bo tak" wcale do mnie nie przemawiają. Pozdrawiam grających.
Nie to czego fani oczekują po marce.
Osobiście wolałbym coś w stylu God of War: Betrayal.
GoW to dla mnie przede wszystkich epickość. A to wygląda jak popierdółka na smartfony. Czym tu się ekscytować? Jaffe miał rację.
Oczywiście stara szkoła clikbait się zrobiła zawiodłem się na was(znów)
Na pewno nie jest tak zły jak nudne godofwar z 2018. W domu mam dwóch braci, wszyscy wychowaliśmy się na GoW, nikomu z nas nie udało się przebić przez odsłonę z 2018, umieraliśmy z nudów jeden za drugim.
Ludzie płaczą, bo nie dostali nowego pełnoprawnego GoW i to tak naprawdę główny powód, dla którego tej grze się obrywa. Nie dlatego, że jest zła, tylko dlatego, że jest czymś innym. Tak jakby niektórzy nie rozumieją, że to, że gra się nazywa GoW nie musi z automatu znaczyć, że to gra dla nich.
Jak tego nie robisz to ryzykujesz podzielenie losu volition.
Niesamowita historia strasznie się zdziwiłem przecież to taka super gra, jak można to było przewidzieć?
a to ci zaskoczenie ;)
Swoją drogą jaki clickbait, o jawniejszy chyba się już nie dało. Oczywiście poprawiliście to, bo to było jednak wręcz skandaliczne. Przed wejściem nie ma drugiej części, która jest niezwykle istotna, a pojawia się dopiero po wejściu w artykuł. Aczkolwiek szczęśliwie wciąż daje się zobaczyć pełny tytuł po najechaniu kursorem na artykuł podświetlając pełny tytuł.
Co więcej, wcześniej trochę dalej, niżej na głównej strony ten sam artykuł pokazywał się w nieco innej formie niż artykuły na samej górze i tym razem tytuł miał bardziej kompletny. Tyle tylko szkoda, że znowu pominięto najważniejszy szczegół czyli słowo klucz metacritic", czyli zamiast pełnego zdania "Krytycy oraz gracze na Metacritic są tu wyjątkowo zgodni", było "Krytycy oraz gracze są tu wyjątkowo zgodni". Wstyd, to jest jawny brak poszanowania i brak kultury. To jest redaktorska obraza i zniewaga wymierzona w stronę graczy.
Jak to nie ma, jak cała seria jest dostępna w PS Store. Remastery GoW 1 i 2 oraz Chains of Olympus i Ghost of Sparta są w PS Store na PS3, a reszta przecież wyszła już na PS4 i PS5.
Ja akurat w to nie będę grał, ale zastanawia mnie poziom...hmm...mediów branżowych. Cytuję - "Według serwisu Metacritic God of War: Sons of Sparta ma średnią ocen na poziomie 69%" - i dalej, bo tu dopiero robi się ciekawie, polski...ekhm, przepraszam, niemiecki, serwis o grach, dodaje "mówiąc wprost: nie jest dobrze". Serio, noty 7-8 na 10, to "nie jest dobrze"? Plus te dwie-trzy po 3-5 na 10, niech będzie. "Najgorzej oceniania odsłona serii" - jejku jejku, toż krapiszcze i inne takie. GTA IV też wielu podoba się bardziej niż V (też się podpisuję), głównie z powodu fizyki. Następny artykuł - AOC zareklamowało się u nas dwa razy częściej niż Samsung, więc wiecie, że z monitorami Samsung..."nie jest dobrze". Uciekli ludzie z pasją, zostały boty...niemieckie :/
Korporacje są tak głupie, że tam u Sony pewnie nawet nikt nie wpadł na pomysł aby wydać to coś na wszystkie platformy od Switcha po PC i kończąc na Xboxie aby taką gówno gierką wypromować to uniwersum i może użytkowników innych platform zachęcić do wypróbowania głównych gier z tej serii na konsoli Sony do czego potrzebny byłby zakup PlayStation zwłaszcza przed zakupem Remaków.
Ale nawet szkoda pisać bo patrząc na te korporacje które obracają miliardami to tam niezłe ciemnoty pracują czego idealnym dowodem jest Microsoft chociaż ci mają jeszcze złą prasę bo realnie to chyba Sony jest jeszcze gorsze zwłaszcza od 2 lat.
Co następne? Alloy grająca w golfa? A nie czekaj, z tym uniwersum jeszcze gorsze rzeczy się dzieją. Czy tylko ja mam wrażenie, że Sony z roku na rok coraz mniej dużych gier robi? A promuje się samymi grami indie lub AA. Poza tym na Switchu macie znacznie lepszą metroidvanię. Nazywa się Metroid Dread.