Zapowiedź premiery trailera. I to w czasowej wyłączności na Netflixie... czy to są urwa jakieś jaja ?
Jak rozumiem musze miec Abonamnet Netlixa zeby obejrzec trailer do gry?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Zesralem sie.
Ale jak to - nie będzie trailera "na pewno 6 sierpnia" ani "prawdopodobnie 7 sierpnia" ani "wszystko wskazuje na to, że już niebawem"? :((( Jeszcze tyle artykułów mogło powstać na ten temat...
:D
Jak rozumiem musze miec Abonamnet Netlixa zeby obejrzec trailer do gry?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Zesralem sie.
Wiem, ale dalej sie zesralem ze smiechu. Ze mam czekac 4 godziny, az łaskawy Pan pozowli mi obejrzec zwiastun do gry na YT. Dobry Pan mam musze go calowac po stopach. Mogl mi nie pozowlic obejrzec TRAILERA.
Bociek się znowu zesrał, szok. Z innych forumowych szokujących newsów, Racja doliczy dziś kolejny dzień upałów.
Nie żeby zwiastuny dla wybrańców były czymś nowym. Ile przez ostatnie lata mieliśmy newsów, że na jakimś zamkniętym pokazie grupa wybranych wybrańców została oczarowana zwiastunem jakiegoś dużego filmu parę dni wcześniej od plebsu. Straty chyba musieli oszacować na 2 złote i wypróżnione jelito boćka skoro Rockstar robi ten sam manewr, tylko zamiast kina wybrało VOD.
Co Jest? Pokaz gry z ekskluzywnością czasową na Netflixie. Tego jeszcze nie grali xD
No ciekawe kto komu zapłacił. Czyżby Netflix Rockstarowi? Nieee... to by było zbyt proste...
Ale jaki interes miałby Rockstar, żeby płacić Netflixowi za możliwość puszczenia u nich trailera z ekskluzywnością na kilka godzin? Przecież YouTube ma znacznie większe zasięgi od nich, więc Rockstar nic na tym nie zyskuje.
Zapowiedź premiery trailera. I to w czasowej wyłączności na Netflixie... czy to są urwa jakieś jaja ?
Typ co nie ogarnia zupelnie absurdu biznesowego jakim jest ograniczenie dostępu do trailera, który ma służyć do prezentacji produktu, aby zachęcić klientów do kupna tego produktu, a i tak musi pisać straszliwe bzdury i jeszcze porównuje trailera z obszernymi dodatkami. Jeszcze czegoś takiego nie widziałem.
czy ty naprawdę nie widzisz absurdu? Ty serio porównujesz trailer z obszernymi dodatkami!?
Widzę absurd i świadomie go tu wyśmiewam. Absurdem jest to, że 6-godzinna wyłączność jaką dostał Netflix na publikację krótkiego trailera powoduje większe oburzenie niż ponad roczna wyłączność jaką dostał Xbox na rozbudowane dodatki do IV-ki. Powiem więcej, uważam że osoby takie jak Ty są zbyt emocjonalne, a za mało racjonalne.
Do wcześniejszego paywalla na niektóre aktywności w grze dochodzi teraz 6ciogodzinny ex dla Netflixa na materiały promocyjne. Cytując klasyka, mają rozmach s(*$#&y. To wiele mówi o kierunku monetyzacji tej gry. Ciekawe ile Netflix zapłacił.
6 godzin różnicy, a największym hitem jest to, że będą tacy co za te 6 godzin wcześniej zapłacą, żeby tylko zobaczyć krótki filmik xD.
Dla takich ratunku już nie ma.
Ciekawi mnie jakie formy monetyzacji, poza wersją premium gry, którą już znamy, znajdą się w samej grze a o których jeszcze nie wiemy, oczywiście mowa o singlu, bo spodziewam się, ze online to będzie jedna wielka dojarka do pieniędzy graczy.
Macie jakieś pomysły?
Może misje grinderskie by zdobyć kasę/reputację, którą będzie można pomijać płacąc realną kasę, ale dochodzące w płatnych dlc op samochody, bronie, nieruchomości.
Chciałem pisać, że nie dadzą nic do singla skoro mają tryb online... ale szybko wróciła mi pamięć :/
"Z opisu zapowiadającego to wydarzenie nowego teasera wynika, że nie będzie to zwykły zwiastun, a najpewniej obszerna prezentacja gry z fragmentami (oby długimi) gameplayu."
czyżby łaskawy pan na niespełna 3 miesiące przed premierą pokazał w końcu jakiekolwiek urywki gejmpleju?
My nie godni patrzeć na łaskawe pańskie oblicze.
Ale jak to - nie będzie trailera "na pewno 6 sierpnia" ani "prawdopodobnie 7 sierpnia" ani "wszystko wskazuje na to, że już niebawem"? :((( Jeszcze tyle artykułów mogło powstać na ten temat...
:D
Jest tyle możliwości... analiza każdego znaku z komunikatu, przytaczanie wysrywów z takich wysypisk jak reddit.
Czekam na info, że Mercedes zapłacił R* 500 mln dolarów za reklamę :D
Taki hype leci, że Mercedes z informacji, że reklama jest w ich systemach, więcej zarobi niż te 500 mln.
Ciekawe, czy ten trailer nie wyjdzie czasami w 3 częściach, gdzie 3-cia, ostatnia zostanie wyemitowana tylko na Netflix 😂😂😂 #Rock$tar
Kiedy po klasycznym już ignorowaniu wersji pecetowej, wycięciu masy zawartości z podstawowej gry i wrzuceniu do droższej edycji, starcie pre-orderów bez nowego trailera, ale za to z informacją, że w pudełku nie będzie gry na płycie i ogólnie tragicznej kampanii marketingowej myślisz, że nie da się już bardziej wkurzyć graczy, Rockstar mówi "potrzymaj mi piwo" i zapowiada, że nowy zwiastun będzie exclusivem Netflixa.
Ta firma jest tak perfidna i pazerna na kasę, że jestem wkurzony, że żeby zagrać w ich nową grę muszę ją kupić bo gdybym miał możliwość zagrać w inny sposób to w życiu bym za nią nie zapłacił.
Powiem wam jedno jestem graczem Pc.ale takiej promocji jakie Sony oraz Rockstar dla was robią panowie i panie Konsolowcy to najgorszy wstyd policzek dla was. Widać ze dranie się umówili aby wam obrzydzić dzień . Wstyd Sony oraz Rockstar😒⚡
Czyli co? W końcu doczekamy się prawdziwego gameplaya? Bo chętnie zobaczyłbym prawdziwą grę, a nie znowu wyreżyserowany trailer.
Data premiery trailera? Nie rozumiem nic z tego szału na GTA 6. Oni tam mają jakąś manię wielkości i wydaje im się, że ta gra to będzie 100% wielki hit, zbawienie gamingu. A to gra o jakiś gangusach którym się nie chce do roboty iść. Sprzedażowy hit to pewnie bedzie, patrząc ile ludzi chce się rzucić na gierkę. Nieważne, nie gram w ich gry to mogę wiele nie rozumieć :)
to gra o jakiś gangusach którym się nie chce do roboty iść
nie gram w ich gry to mogę wiele nie rozumieć
jesteś mistrzem samozaorania 😝
😅 Nikt normalny nie będzie kupował abonamentu Netflixa tylko obejrzy te kilka godzin później czy na drugi dzień. Aczkolwiek na tak ogromne zainteresowanie i zjawisko kulturowe jakim jest GTA to znajdzie się zapewne dość spore grono maniaków, którzy wykupią abonament po to aby być ''tymi pierwszymi'' 😊
Co by nie było, w kontekście biznesowym, ROCKSTAR rozegrał to po mistrzowsku:
wziąć dodatkową kasę od potentata streamingowego 😅
Miło że w końcu coś nowego! Oczywiście nie mam zamiaru dać zarobić Netflixowi i obejrzę na YT.
Miłego dnia dla prawdziwych graczy! 😉
Napiszę krótko - XD
Dobrze, że człowiek z wiekiem wyrósł z tego GTA i nawet nie czeka. Wyjdzie, to się ogra kiedyś na PC.
Bardziej mnie rozwala że netflix zapłacił by zwiastun był dostępny na netflxie.
Hahah, kurde - PIĘKNE!! Brawo, świetny ruch i zagranie ze strony Rockstar😂
Lece po popcorn bo wycie, lament i marudzenie w komentarzach jest najlepsze - osiągnęli to co chcieli w R* 😂
Eh zawsze psioczenie… Pójdziesz spać, rano wstaniesz i do kawki/srania/fajki włączysz sobie pokaz za free na YT… A kolejna sprawa że „turecki”, lub inny region netflixa, jest śmiesznie tani. :)
Niech wypierdalaja z tym gta i netflixem, jeszcze bylo trzeba dodac gratisowy kod do monstera ktory odblokuje dodatkowe sceny
Mam Netflixa, ale zdecydowanie nie odpalę zwiastunów GTA6 XD Szkoda mi czasu na niego i wszystko co wokół niego się dzieje. To jakieś żarty, że jakiś tam tytuł dyktuje reguły XD Liczę, że GTA6 będzie fiaskiem finansowym, i zamiast robić kolejnego GTA to nie robią RDR lub nowy IP.
gta fajna seria, ale nic poza tym
nie rozumiem hajpu na ta gre, jeszcze pewnie 30 fps experience na konsolach, a ludzie sie zabijaja o kazdy skrawek info na temat tej gry
Jak można wytrzymać kilka/kilkanaście lat na nowe GTA, ale nie wytrzymać kilku godzin na zwiastun gry? Część fanów GTA to ludzie oderwani od rzeczywistości, więc Netflix wykorzystał hype na grę i zapewne zarobi na nowych użytkownikach więcej niż zapłacił Rockstarowi za ten zwiastun.
Wyobraźcie sobie sytację, że ludzie kupują najtańszy abonament Netflixa, żeby tylko obejrzeć zwiastun, a po zakupie i próbie obejrzenia dostają informację, że zwiastun jest dostępny dla osób z najdroższym abonamentem premium 😂😂😂😂
Tak, nikt nie będzie streamował na yt, wrzucał na reddita, X itd w tym samym czasie. Trzeba netflixa kupić KEK
To będzie latać po całym necie od razu...
Tylko debile uważają, że trzeba czekać na premirę yt, Chciałem napisać myślą zamiast uważają, ale oni nie myślą.
Czekam, aż pojawią się płatne DLC z dodatkowymi efektami typu: deszcz czy śnieg do gry.
Dobrze, że emulator PS5 idzie pełną parą i już działa na nim kilka gier (a nie tylko ekran tytułowy jak 2 tygodnie temu). Do premiery GTA zdążą.