Zapowiedź premiery trailera. I to w czasowej wyłączności na Netflixie... czy to są urwa jakieś jaja ?
Jak rozumiem musze miec Abonamnet Netlixa zeby obejrzec trailer do gry?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Zesralem sie.
Jak rozumiem musze miec Abonamnet Netlixa zeby obejrzec trailer do gry?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Zesralem sie.
Wiem, ale dalej sie zesralem ze smiechu. Ze mam czekac 4 godziny, az łaskawy Pan pozowli mi obejrzec zwiastun do gry na YT. Dobry Pan mam musze go calowac po stopach. Mogl mi nie pozowlic obejrzec TRAILERA.
Bociek się znowu zesrał, szok. Z innych forumowych szokujących newsów, Racja doliczy dziś kolejny dzień upałów.
Nie żeby zwiastuny dla wybrańców były czymś nowym. Ile przez ostatnie lata mieliśmy newsów, że na jakimś zamkniętym pokazie grupa wybranych wybrańców została oczarowana zwiastunem jakiegoś dużego filmu parę dni wcześniej od plebsu. Straty chyba musieli oszacować na 2 złote i wypróżnione jelito boćka skoro Rockstar robi ten sam manewr, tylko zamiast kina wybrało VOD.
Co Jest? Pokaz gry z ekskluzywnością czasową na Netflixie. Tego jeszcze nie grali xD
No ciekawe kto komu zapłacił. Czyżby Netflix Rockstarowi? Nieee... to by było zbyt proste...
Zapowiedź premiery trailera. I to w czasowej wyłączności na Netflixie... czy to są urwa jakieś jaja ?
Typ co nie ogarnia zupelnie absurdu biznesowego jakim jest ograniczenie dostępu do trailera, który ma służyć do prezentacji produktu, aby zachęcić klientów do kupna tego produktu, a i tak musi pisać straszliwe bzdury i jeszcze porównuje trailera z obszernymi dodatkami. Jeszcze czegoś takiego nie widziałem.
Do wcześniejszego paywalla na niektóre aktywności w grze dochodzi teraz 6ciogodzinny ex dla Netflixa na materiały promocyjne. Cytując klasyka, mają rozmach s(*$#&y. To wiele mówi o kierunku monetyzacji tej gry. Ciekawe ile Netflix zapłacił.
6 godzin różnicy, a największym hitem jest to, że będą tacy co za te 6 godzin wcześniej zapłacą, żeby tylko zobaczyć krótki filmik xD.
Dla takich ratunku już nie ma.
Ciekawi mnie jakie formy monetyzacji, poza wersją premium gry, którą już znamy, znajdą się w samej grze a o których jeszcze nie wiemy, oczywiście mowa o singlu, bo spodziewam się, ze online to będzie jedna wielka dojarka do pieniędzy graczy.
Macie jakieś pomysły?
Może misje grinderskie by zdobyć kasę/reputację, którą będzie można pomijać płacąc realną kasę, ale dochodzące w płatnych dlc op samochody, bronie, nieruchomości.
"Z opisu zapowiadającego to wydarzenie nowego teasera wynika, że nie będzie to zwykły zwiastun, a najpewniej obszerna prezentacja gry z fragmentami (oby długimi) gameplayu."
czyżby łaskawy pan na niespełna 3 miesiące przed premierą pokazał w końcu jakiekolwiek urywki gejmpleju?
My nie godni patrzeć na łaskawe pańskie oblicze.
Ale jak to - nie będzie trailera "na pewno 6 sierpnia" ani "prawdopodobnie 7 sierpnia" ani "wszystko wskazuje na to, że już niebawem"? :((( Jeszcze tyle artykułów mogło powstać na ten temat...
:D
Jest tyle możliwości... analiza każdego znaku z komunikatu, przytaczanie wysrywów z takich wysypisk jak reddit.
Czekam na info, że Mercedes zapłacił R* 500 mln dolarów za reklamę :D
Taki hype leci, że Mercedes z informacji, że reklama jest w ich systemach, więcej zarobi niż te 500 mln.
Ciekawe, czy ten trailer nie wyjdzie czasami w 3 częściach, gdzie 3-cia, ostatnia zostanie wyemitowana tylko na Netflix 😂😂😂 #Rock$tar
Kiedy po klasycznym już ignorowaniu wersji pecetowej, wycięciu masy zawartości z podstawowej gry i wrzuceniu do droższej edycji, starcie pre-orderów bez nowego trailera, ale za to z informacją, że w pudełku nie będzie gry na płycie i ogólnie tragicznej kampanii marketingowej myślisz, że nie da się już bardziej wkurzyć graczy, Rockstar mówi "potrzymaj mi piwo" i zapowiada, że nowy zwiastun będzie exclusivem Netflixa.
Ta firma jest tak perfidna i pazerna na kasę, że jestem wkurzony, że żeby zagrać w ich nową grę muszę ją kupić bo gdybym miał możliwość zagrać w inny sposób to w życiu bym za nią nie zapłacił.