Komentarze do wiadomości: Nowe plotki o Assassin's Creed: Hexe rzucają więcej światła na powrót legendarnego bohatera

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
13.05.2026 10:11
1
odpowiedz
katai-iwa
71
Legend

Nie mają pomysłu na grę, skoro chcą w jakiś sposób użyć Ezio.
Ale jestem i tak ciekawy jak ta odsłona będzie wyglądać.

13.05.2026 11:16
maciell
1.1
odpowiedz
maciell
141
Senator

katai-iwa No bo jakis noname z Polski to by im pokazal. Serio nie chce byc zlosliwy, ale wiekszosc krytykow gier w zyciu nie zrobila niczego kreatywnego. No, ale do krytyki gry, ktora jeszcze nie wyszla to jestescie  pierwsi. Dlaczegow w was tyle jadu? Serio nawet na forach o grach musicie byc tacy toksyczni ? W RL nikt zwami nie che rozmawiac wiec dzielicie sie swoimi z konca plecow przemysleniami na forach ?

13.05.2026 12:51
1.2
odpowiedz
katai-iwa
71
Legend

maciell
Gdzie ty kurna widzisz toksyczność w moim poście? Historia Ezio jest dla mnie zakończona, nie widzę sensu go ciagnąć.

13.05.2026 15:14
maciell
1.3
2
odpowiedz
maciell
141
Senator

katai-iwa

Ja,ja, ja, ja. Powiedz mi, ze jestes narcyzem nie mowiac mi, ze jestes narcyzem. Wplatanie w odslone gier postaci z innych odslon nie jest unikatowym dla gier Ubiosftu. Ba, nawet dla serrii AC tez nie. Praktycznie w kazdej odslonie miales jakies nawiazania do innych gier z serii.
W AC Vallhala miales cale dlc z Kassandra z AC Odysseya. Juz nie mowie o pisamach o postaciach z AC Origins. Powiem nawet wiecej, ze w AC Vallhala pojawia sie Ezio. No, ale musialbys grac, aby o tym wiedziec. Wiec co Ty czlowieku bredisz. Kolejny co nie gra, a komentuje.
Mi i jak pewnie rzeszy innych osob podobaja sie takie klamry spinajace serie. Jest to tez w pewien sposob mruganie okiem do fanow. Inne firmy tez to uskuteczniaja.
Teraz nawet jest popularne nawiazania pomiedzy grami. Ogralem Death Stranding i nie uwierzysz, ale pojawia sie elementy z gier takich jak Cyberpunk, Half Life. Masz przedmioty nawiazuja do obu tych tytulow. A wykonujac misje dotyczacych Cyberpunka dostajesz naprawde przydatne umiejetnosci hakowania.
Jestes kolejnym zapatrzonym w siebie npcem, ktory nie potrafi wyjsc poza odleglosc swojego nosa. Co innego jakbys mial konkretne zarzuty do wydanej juz gry. No, ale te Twoje jojczenie bo jakis patostreamer ci powiedzial, ze sranie na Ubisoft jest fajne i ty tez jestes prze to fajny. Dam ci rade i mysl za siebie.Zanim cos napiszesz tez pomysl czy inni musza czytac te twoje toksyczne nie podparte niczym wysrywy. Mnie juz poprostu zmeczylo te sranie na kazda gre, nawet jak jeszcze nie wyszla przez takich pesymistycznych ludzi. No i bede kwestionowal te ich wysrywy.

13.05.2026 17:44
1.4
odpowiedz
katai-iwa
71
Legend

Ja pierdolę, co za typ, zabrania mieć swoje, własne zdanie.

13.05.2026 17:46
1.5
odpowiedz
tur8omru
0
Chorąży

Maciek, ale to ty dzwonisz.

13.05.2026 10:29
NOWAHUTANACZASIE
2
odpowiedz
NOWAHUTANACZASIE
27
Generał

Via Tenor

AC 2, Brotherhood, Revelations. Fajne czasy to były:)

13.05.2026 10:30
NOWAHUTANACZASIE
3
odpowiedz
NOWAHUTANACZASIE
27
Generał

Aha, no i Ubisoftowi nie można od dawna absolutnie ufać, że dowiozą dobry produkt.

13.05.2026 10:40
adam607a
4
odpowiedz
2 odpowiedzi
adam607a
66
Centurion

Assassin's Creed powinien dostać dialogi Polskie? Czytanie na dłuższą metę jest męczące.

13.05.2026 10:47
😂
4.1
3
odpowiedz
boy3
149
Legend

Chyba tylko dla ciebie xD

13.05.2026 10:55
4.2
4
odpowiedz
nazgul-r4jdowi3c
1
Pretorianin

Jak chcesz polskie dialogi to się naucz, że przymiotniki od nazw krajów pisze się z małej litery.

13.05.2026 11:29
Drzesaru
👍
5
odpowiedz
Drzesaru
85
Konsul

Ostatnio usunęli magiczne elementy, teraz się dowiadujemy, że głównym miejscem akcji jest jedno miasto. Coraz lepiej się to zapowiada, ale boję się, że zepsują powrót Ezio. No i to jest trochę granie na nostalgii, a takich rzeczy nie lubię.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl