Wycofuje moje złe negatywne ostanie opinie, Assassin's Creed? Fabuła i narracja trzymają poziom ukończenia fabuły tej gry. Kiedyś ukończyłem Balck Flaga i może w promocji kupi się wersje odświeżoną i kolejne części tej serii.
Pora drogi ubisofcie na jakąś nową markę, a nie dojenie od wielu lat tych samych serii :)
Czekam z wypiekami na twarzy na tego nowego Ghost Recona, mam nadzieję, że tego nie spie....
Z opisu wynika, że poszli po rozum do głowy. Jeśli to będzie choć w połowie taktyczne jak Ready or not, a do tego z bardziej otwartym światem to ja jestem kupiony. :)
Szkoda, że Azja. Brzmi jak bezpieczny setting w stylu "tu nie ma teraz mainstream media wojen, patrzcie jakie złe rzeczy odwala nasz nowy Marvel złol". No i kojarzy się z Gray Zone Warfare.
W Ghost Recon Wildlands świetnie się bawiłem z ekipą. Jeśli to będzie coś podobnego, tylko bardziej realistyczne i taktyczne to mają moje pieniądze. :)
Dla mnie Wildlands to drugi najlepszy Ghost Recon po "jedynce", mimo że ma masę giereczkowego ubiszajsu jak unlocki, biomy.
Breakpoint z modami też pokazuje potencjał, szczególnie strona wizualna bywa imponująca.
Azja może być bardzo fajna i odświeżająca. Malowniczość Ameryki Południowej bardzo przecież pomogła Wildlands,za to Breakpoint miał dużo fajnych miejscówek, ale schowanych na dosyć monotonnej, przynajmniej na pierwszy rzut oka, mapie.
Też czekam, oby tylko nie przesadzili z tym realizmem w drugą stronę :)
A tak poważnie, to wiadomo, że nie. Też spodziewam się jakiegoś złola, co się wylągł pod kamieniem i nie ma osobowości ni narodowości, co by czasem nikogo nie urazić. Nie w tym Ubisofcie takie rzeczy jak wiarygodny w obecnej sytuacji geopolitycznej wróg, ale pomarzyć zawsze można.
Mogliby zrobić nową część Watch Dogs z klimatem zbliżonym do jedynki.
Ghost Recon brzmi interesująco z tym bardziej po cichu, bardziej taktycznie. No ale u Ubi to niejeden raz coś wygląda dobrze w założeniach i zapowiedziach, a w praktyce...
Znając ubiszrot to pewnie dadzą jakieś zaimki i innych wykolejeńców