Jak dla mnie brzydkie :P nie lubie jak jest tak duzo nasrane
Nie ma to jak przepłacać za kolorki/panel, za ten syfiasty pad. A wystarczy wydać pada z analogami halla lub trim, tyle i aż tyle oraz mocniejsza baterią. Ale czego się spodziewać od $ony. Zaraz panele będą na ali, za grosze.
Co do pokazu to nie wiem, mam mieszane odczucia. Nie ma co krzyczeć, trzeba po prostu cos zmienić w przyzwyczajeniach.
Myślę, że era konsol z zapowiedziami exów wypalających mózg już minęła. Nawet jak jest coś fajnego to nie jest to aż tak bolesna jak sobie człowiek nie zagra. Poza tym sony się przestało starać są pojedyncze przypadki jakich fajnych tytułów ale PS5 to głównie pudło zbierające kurz. Ludzie odbierają działania korporacji prawidłowo, czyli już nie pryzmat marketingu czy zewnętrznej otoczki tylko widzą molocha, który patrzy jedynie na zyski. A najlepiej by były łatwe, szybkie i bez wysiłku.
Sam w okolicach ps2 uznałem, że przepadek kolekcji przy przesiadce z konsoli na konsole jest bez sensu. Pecet i steam i żadna gra mi nie przepadła / zniknęła z biblioteki. Może i nie sa to moje gry a licencjonowane ale jakoś nie ma to znaczenia. Gram, korzystam od lat, bez pytania Sony o pozwolenie. I innym też to polecam.
Najwiekszy DEBILZIM DualSensa to zrobienie wszystkich przyciskow w tym samym kolorze :/

Na Ali jak zwykle troszkę większy wybór: