Oj nie mogę się doczekać...
Pewnie na The Game Awards w grudniu dostaniemy zwiastun z datą premiery.
Szkoda, że bez polskich napisów.
Wpisujcie się tutaj, kto chce - niech będzie jak najwięcej wpisów.
https://steamcommunity.com/app/3230960/discussions/0/601918324743432815/
Zamiast polskich napisów wolałbym, żeby książki ktoś wypuścił. Trochę obawiam się przypadku Mass Effecta, gdzie książki dodawały tła grom - zwłaszcza w przypadku Andromedy.
Sam jestem ciekaw tych książek. Wiadomo, że w rodzimym języku lepiej się czyta. Być może przekład wyjdzie po premierze gry jeśli już będzie nasz rodzimy język w grze (żeby nie było przypadkiem jak pierwsza książka Mass Effect, gdzie nazwy nie zgadzały się z tymi z gier)
Na pewno jest zainteresowanie, bo gra stylistyką przypomina Mass Effecta i aż szkoda, że ta ekipa go nie robi...
Akcja nie dzieje się na terenach Polski, szkoda, ode mnie automatycznie łapka w dół.
Ale bełkot i papka. Przecież nic nie powiedzieli.
Same ogólniki które można by do połowy gier przypiąć
Co ich tak podnieciło?
Ano tak brońdo której nie potrzeba amunicji bo na bieżąco z otoczenia przerabia (zapewne masę śmiecia) na naboję. Nie wiem czy w jakimś Falloucie nie było czegoś takiego, poza tym przedstawiając gre, ten pomysł byłby raczej ostatnim którym bym się z podnieceniem chwalił, a oni o tym mówią jakby odkryli amerykę.
Reszta to blubry tak tak, można się skradać, tak tak będą misję poboczne są ważne. A po premierze okaże się że będzie po jednym quescie na towarzysza . Gdyby nie chwila szczegółów dotycząca samego universum, to można to podstawić pod połowe rpgów.
Ach zapomniałem... możecie mi powiedzieć w której minuciu mówią że podejdą do zadań pobocznych podobnie jak Wiedźmin 3 - bo jakoś przegapiłem. A jako że zawrto to dosłownie w tytule artykułu to znaczy, że sprawa jest kluczowa. Chcę to o czym w nagłówku napisaliście zobaczyć bo jestem strasznie przez was zaciekawiony tej kwestii
Ale zescie zje**li ta strone, porazka ten nowy layout
Absolutnie, pomijając totalny chaos (+masa duplikatów) w wiadomościach - trzeba 4! razy przescrollować tą samą listę żeby dostać się do wiadomości archiwalnych (a extra chaos jeszcze bardziej to utrudnia, bo trudniej się zorientować gdzie jesteś).
Tylko jak je znaleźć? A racja! Poprzez INTERFEJS i jego nowy LAYOUT...
Ps. Ok, wyjaśniło się z tym archiwum: przycisk następna strona wyświetlą się za pierwszym razem po lewej stronie (u nas, chrześcijan, w kulturze zachodniej, miejsce następnej strony jest po prawej) w miejscu przycisku poprzednia strona
Jak zwykle jesteśmy dymani przez wydawcow i nie ma nawet napisów pl
Nie ukrywam, że Exodus to obok The Expanse: Osiris Reborn, jedna z najmocniej wyczekiwanych przeze mnie produkcji (bo ME to jedna z moich ukochanych serii wszechczasów), ale mam wobec niej spore obawy. Wiele już było produkcji "od weteranów studia X, Y, Z", które okazały się zwykłą kaszaną, a zabrakło w nich nawet nie tyle budżetu (co większość byłaby w stanie zrozumieć), co pomysłu i talentu. Bycie byłym pracownikiem uznanego studia niestety jeszcze niczego nie gwarantuje.
Spoko, że za scenariusz odpowiada Drew Karpyshyn, czyli autor narracji w ME1 i ME2, ale też pamiętajmy, że ostatnią grą singlową, którą chłop napisał, był właśnie ME2 w 2010 roku, czyli dokładnie 15 lat temu... Potem już tylko MMO SWTOR w 2011, multiplayerowy niewypał Anthem w 2019 (od 2013 do 2014 jeszcze 3 dosyć średnie książki) i... później nie stworzył już niczego. Trzymam kciuki i liczę, że nie będzie jak z The Callisto Protocol.