Komentarze do wiadomości: Nowa szefowa Xboxa próbuje brzmieć jak „prawdziwy gracz”, ale znany dziennikarz widzi w tym podstęp

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
24.02.2026 12:45
1
7
odpowiedz
MadTrigger
5
Chorąży

Sharma dodała z uśmiechem: „I tak, sama piszę swoje posty”
Z całą pewnością używa tego samego uśmiechu do kłamania w żywe oczy dowolnej liczbie osób. Na takim stanowisku nie wymaga się znajomości branży tylko wiarygodnego kłamania w najważniejszych kwestiach z uśmiechem na twarzy. Od znania się z pewnością ma odpowiednie osoby oraz słupa obsługującego konto. Łatwiej oszukać akcjonariuszy i dostać to stanowisko niż całkiem sporą społeczność graczy.

24.02.2026 12:55
Illuminackiretpalianinnajezdzcazdalekiegokosmosu
2

Ciekawe jak bardzo w głębi gardzi graczami.

24.02.2026 13:27
3
3
odpowiedz
Mustang1x1
13
Legionista

Zrobią jakiś wywiad live i się wyłoży, proste

24.02.2026 13:48
4
odpowiedz
krzysztofk260267
5
Legionista

To tyło świadczy jak babina ma za nic inteligencję graczy

24.02.2026 13:59
5
odpowiedz
Lysy3881
14
Legionista

Może babina ma racje i nikt za niej nie pisze tych postów. No, może jej trochę pomagać taki jeden kolega co bardzo lubi mnożenie macierzy. W końcu jest ekspertką od AI :)

24.02.2026 21:14
WolfDale
6
1
odpowiedz
WolfDale
96
~sv_cheats 1

Może i gracze to często debile co kupują coraz więcej od firm co plują im w twarz, ale nawet tacy rozpoznają kogoś kto nie ma nic wspólnego z grami. I nie wiem po co taki teatrzyk jak to zero wiarygodności, no chyba że akcjonariusze się nabierają.

26.02.2026 00:56
Link
7
odpowiedz
Link
35
Senator

Czy tylko ja mam wrażenie, że jej uśmiechu na zdjęciu jest zbyt sztuczna i obrzydliwa dla mnie? Nie cierpię fałszywy uśmiech i to na siłę.

post wyedytowany przez Link 2026-02-26 00:57:00
26.02.2026 01:06
mohenjodaro
8
1
odpowiedz
mohenjodaro
131
Mieszkaniec Beregostu

Ja nie rozumiem czemu oni to robią, bo to wygląda jak jakiś sabotaż.
Daliby babkę, nie robili jej lewego konta na xboksie, nikt by nie pytal, te oswiadczenia z dupy. Nikt nie oczekuje by szef xboksa byl graczem, poki robi swoja robote dobrze, a tu juz na starcie widac, ze ona i jej sztab to po prostu kretyni

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl