No tak fajnie, wypuszczajcie sobie wypuszczajcie.
A kiedy normalna gra?
Najpierw nightrein online, teraz exclusive na jakąś małą popierdółkę nazwaną switchem xd
Weźcie się ogarnijcie From. Mogę się założyć, że większość fanów zagrałaby w pełnoprawny duży tytuł, który wychodzi również na PC czyli np. Elden ring 2, może Sekiro 2? Albo coś zupełnie nowego jak w swoim czasie było właśnie Sekiro czy Bloodborne
Nie wiem co się stało z tą firmą, a może to bardziej nacisk ze strony Namco, żeby wypuszczać jakieś zrecyklingowane pierdoły?
Bo zamiast wydawać konkrety: pełnoprawne, zajebiste gry jak to mają w zwyczaju to wydają jakieś onlajnowe pitu pitu, które udaje gry 😅😜
Najpierw nightrein online, teraz exclusive na jakąś małą popierdółkę nazwaną switchem xd
Weźcie się ogarnijcie From. Mogę się założyć, że większość fanów zagrałaby w pełnoprawny duży tytuł, który wychodzi również na PC czyli np. Elden ring 2, może Sekiro 2? Albo coś zupełnie nowego jak w swoim czasie było właśnie Sekiro czy Bloodborne
Nie wiem co się stało z tą firmą, a może to bardziej nacisk ze strony Namco, żeby wypuszczać jakieś zrecyklingowane pierdoły?
Bo zamiast wydawać konkrety: pełnoprawne, zajebiste gry jak to mają w zwyczaju to wydają jakieś onlajnowe pitu pitu, które udaje gry 😅😜
Ale fajnie jak się podoba:)
Wolę zdecydowanie nowy tytuł: nowe lokacje, nowe doświadczenie, nowi bossowie, fabula i tak dalej
Podejrzewam, że jak dobrze pójdzie to może jesień/zima go zaprezentują:)
https://knowyourmeme.com/memes/prayge
to zażyjesz purging stone;)
No tak fajnie, wypuszczajcie sobie wypuszczajcie.
A kiedy normalna gra?
Kolejna gra będzie na lodówki Samsung, oczywiście multiplayer. Strasznie popeliniarskie studio się zrobiło z FS
W wiadomości nie ma najważniejszej informacji: że Nintendo zabrania nagrywania i streamowania tych playtestów, co jest automatycznie wielkim red flagiem.
Ahh! Nie mogę się doczekać granie online na serwerach które są z papieru, przy użyciu Nintendo Online które działa jak stary ziemniak.
Ja pier... robią z tego jakby to nie wiadomo było co. Zrobić testy, dopuścić kto chce. A tu co? Wygląda, że mam większą szansę spotkać papieża