Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Nocna premiera, fizyczne kopie i twórcy na wyciągnięcie ręki. The Blood of Dawnwalker celebruje magię pudełkowych wydań

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
25.08.2026 12:58
1
odpowiedz
PlonacyTyranozaur
0
Junior

ale zaraz, czy wersja PC też będzie na płytach? Bo z tego, co się orientuje, to będzie tylko kod w pudełku.
Więc w praktyce to i tak jest cyfra XD

25.08.2026 13:11
1.1
odpowiedz
dobaczenko
71
Konsul

PlonacyTyranozaur Ale na GOG, można sobie pobrać i nagrać. Co tj. sam mam zamiar zrobić, aczkolwiek w dobie ciągłych updatów, zdecydowałem się jednak na magazynowanie na HDD.

25.08.2026 13:43
1.2
odpowiedz
SprytnySpawacz
25
Chorąży

dobaczenko tak samo, moja kolekcja na steamie ma swoje pirackie odzwierciedlenie na HDD, to jeśli mi kiedyś skasują gierkę na steamie to mam backup. Tak samo ulubione filmy, seriale i ebooki.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl