Spokojnie! Ani skyrim ani tes6 na ps5 nie wyjdzie
Słusznie zauważono już, że cały ten teaser miał na celu wyłącznie jedno - podbicie wyceny Bethesdy przed sprzedażą MS.
Bethesda mająca za sobą nic nie mówiący i nic nie obiecujący zwiastun to Bethesda dużo cenniejsza od tej, która nic o o swojej głównej serii nie napomknęła od lat.
Nawet jeśli kolejny TES nie był wtedy w planach to i tak można było pozować na "studio od Elder Scrollsów"...
Serio Bethseda z tym TES6 poszedł w kulki. Może za rok coś pokażą.
To Fallout 5 którego mają zacząć robić na dobre po powyżej wspomianiej, szkoda gadać 2035/40 rok oby nie dalej.
Lepiej upychać słabego starfielda po PS, switchach etc..
Wygląda na to, że ci "fani" chcą TES6 jak najszybciej po to, żeby go zmieszać z błotem, jak Starfielda. Coraz więcej hejterów udaje fanów, niestety. Coraz więcej niepełnosprawnych emocjonalnie małp w internecie mówi coś w stylu "Skyrim to moja ulubiona gra, ale tutaj jest lista 100 rzeczy których w niej nienawidzę". Może jestem jakiś inny, ale jak coś lubię to lubię. Sęk w tym, że moja praca nie polega na tym żeby "lubić Skyrima" czy inny produkt, który się dobrze klika i memuje. Przykro się patrzy, że dzisiaj tzw. community jakiejkolwiek gry to głównie ludzie narzekający na to że ta gra w ogóle istnieje. A najgorsze jest to, że te biedne firmy robiące gry próbują dostarczyć graczom to czego gracze "chcą", choć dość jasnym wydaje się, że najczęściej nie wiedzą czego chcą, albo chcą czegoś co już było. Idiotyczne czasy.
W tym roku był news od nich że są głęboko w lesie, więc nie wiem czego ci fani oczekiwali
Oglądał ktoś w ogóle ten trailer na chlodno? To ma ponad 200k łapek w górę, a nie przedstawia zupełnie niczego
Co to w ogóle jest? Wygląda jak kawał losowo wygenerowanej mapy. Nie ma żadnych drzew, miast, wiosek w zasięgu wzroku, jakieś stepy, skały i po środku jedne, warte uwagi, ruiny niewiadomego pochodzenia, na tak ogromny kawał mapy.
Nic z tego nie rozumiem,